Rabissssscee An itibariyle 15+1e girdik akıntım hep vardı ama affınıza sığınarak sanki iç çamaşırıma idrar kaçırmış kadar ıslaklıkta akıntım var. Pazar günü kontrolüm var doktoruma soracağım ama sizinde tecrübelerinizi öğrenmek istedim. Bu durum normal mi?
Nurellaaa06 Rabissssscee çok normal korkutmak istemem ama zaman geçtikçe akıntıda çoğalıyor 🙄 günde kaç kere çamaşır değiştiriyorum ben
Deletedmom_69 Rabissssscee benim buna + olarak kötü koku vardı. Doktorum beklemeden enfeksiyon ihtimaliyle çağırdı 2 fitil 1 kutu antibiyotik kullandım ama ilaçlara başlamadan önce kültür vermişti temiz çıkmıştı. İlaçlardan sonra toparlar gibi oldum fakat yine devam ediyor 🙄 nioli yağı kullanıyorum koku açısından bastırıyor ama akıntı olduğu gibi devam ediyor
Rabissssscee Nurellaaa06 ay bacım olsunda böyle korkular olsun 🥲normal olup sorun olmadığı sürece saat başıda değişirim ben hiç önemli değil. 🥲🥰
Rabissssscee Nurellaaa06 evet gerçekten rahatsız edici ilk zamanlar günlük pedin dışına kaçıyordu 😁 bugün resmen altıma kaçırmışım gibi oldu 😂 biraz tedirgin bir annen adayıyım ben başarısız tüp bebek tedavileri falan filanda sonra olunca 🥲😁 kaç haftalıksın?
Nurellaaa06 Rabissssscee 24 haftalık oldum bugün😊 bende ya günlük ped falan hiç bi işe yaramıyo afedersin kokusuda çok rahatsız ediyo ıslaklığıda ama çok şükür rabbime çok güzel bir duyhu sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucağımıza 😊
Rabissssscee Tugcekivrak ilk 3 ay kullandık şükür bıraktık onu 🥰 onun akıntısı gibi değil, resmen idrar yapmış gibi avuç içi kadar ıslaklık bahsettiğim 🤦🏻♀️
Rabissssscee Deletedmom_69 rahatsız edici koku olmuyor şükür. Yine de pazar günü doktoruma söyleyeceğim ama ıslaklık hissi deli ediyor beni 🤦🏻♀️
Deletedmom_69 Rabissssscee çok afedersiniz özel birşey ama bu dönemde günlük pedi kullanamadım anca normal ped çünkü ıslaklıktan o da şekil değiştiriyordu
babyasyanil Kız ben farketmemişim pijamama bi geçmiş eşim görmüş bide altına mı işedin dedi anam bi utandım 😅😅😅😅