Nurdan2021 Eymencan47 tecrübelisiniz baya size sormak istedim 😇 doğumhaneye bebek kıyafetleri hariç kendimiz içinde kıyafet veriyor muyuz yoksa bizim giyimimiz odamıza çıkınca mı oluyor yanıtlarsanız çok sevinirim
Bilge1hira Nurdan2021 hayır sadece bebek için veriyorsunuz kendiniz için odaya geçince giyiniyosunuz normal doğumda bu şekilde oluyor
Eymencan47 Nurdan2021 sadece bebeğin kıyafetlerini veriyorsun canım sonra size bir oda veriliyor içinde banyosu lavabosu olan orda siz giyinirsiniz 🤲🏻🌹😇
Dolphin16 Bilge1hira ben hikayeleri okumayı çok seviyorum 😍 gözünüz aydın 🧿Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Bilge1hira Dolphin16 çok teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsun 🙏 tüm çocuklarımız sağlıklı büyüsünler inşallah
Ipektoss26 Kızlar benimde ilk gebeliğim suyunuz geldi veya nişan geldi hemen hastaneye koşmak zorunda mıyız yoksa sancıları kontrol edip sıklaşınca mı gitmeliyiz
Sprzbebe1- Bilge1hira Önce suni sancı takıldı yarım saat az bir dozla ilerledi sonra alttan ilaçlı bir bez taktılar rahime ne olduysa o bezden sonra oldu zaten 😂😂 İlaçlı bezi yaktıktan yarım saat sonra sancılar artmaya başladı bir taraftan da suni sancı 1 saat sonra 4 cm açılmam oldu sancım arttıkça ben doğuracam demi hafta sonunu bulmaz kızıma söz verdim dedim doktor sana şu kadar deyim öğlene doğurmuş olursun sadece beni dinle ne dersem yap dedi o şekilde ilerledik açılmam oldu 9 cm artık doğum odasına geçtik çatala oturdum ıkınamadım çok zorlandım ve 15 dakika sonra oğlumu kucağıma aldım Rabbime şükürler olsun 🙏😍