YagizAsyaMom Arkadaşlarım, özellikle yeni hamile olan arkadaşlarım Sizlere yalvarıyorum Allah rızası için böyle lekrlenme kanama ne bileyim bu tarz bir şey yaşayınca buraya post açmadan önce acile gidin burada post aşıp yorum yapacağınız vakti yolda harcayın. Gebelikte her türlü leke damla kanama parça düşürme vs. tehlikeli bir durumdur. Vakit kaybetmeyin önlenebilir bir şeyi önlenemez hale getirmeyin. İsyanım konusunda haklıyım çünkü bu postlar çok sıklaştı ve artık gerçekten "Kendimce" sinirleniyorum. Lütfen yapmayın. En yakın sağlık kuruluşlarına koşun. Evlat bu kolay kazanılmıyor. Erken müdahale her zaman hayat kurtarıyor iğneler ilaçlar vs. Hepinize sağlıklı bir gebelik süreci temenni ediyorum. Sağlıkla kalın🎀
Mesude112 YagizAsyaMom inanın haftalardır içimdekini yazmışsınız instagramda burda o kadar çok ki kanaması ağrısı olup burdakileri ordakileri dinleyip çocuğunu kaybeden biri ikizlerini düşürmüştü ya ve sayfaya beddua mesajı atmış 112 de att yim ben güvenemiyorum işin içinde olduğum halde insanlar nasıl böyle rahat oluyor anlamıyorum
YagizAsyaMom Ysn damlasınlar anam doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış🤣kötü bir şey demedim acile gidin dedim okuyan hak verecektir zahir 🙆♀️
YagizAsyaMom [bilinmeyen] Size göre öyle olabilir tabi. Am akanama oldu şimdi ne olacak diye sormaktan Bi acile gitseler daha iyi olmaz mı sizce? Ayrıca sözüm acile gidenler e değil gitmeyip günlerce bekleyenlere dikkatli okusaydınız.
YagizAsyaMom imera_fera123 bak sen beklememişsin ve doktoruna koşmuşsun seni tebrik ederim. Kanaman ne durumda sağlıkla sıhhatle gelsin evladın 😘
imera_fera123 YagizAsyaMom canım ultrasondan baktılar, nstye bağladılar. Şükür bir şey çıkmadı. 27+4 olduk. Canım Allah hepimizin evladının zamanında gelmesini nasip etsin. 🙏💕
Ylnaknytk İnanın çoğu kişi dr. Gidip geldikten snra acaba benm gibi olan varmıdır diye moral almak amaçlı post acıyor.ön yargılı olmayın lütfen 🙏 arkadsın dediği gibi kaynana elti vs. Postlar acılacagına bu tür bilgi amaçlı postlar daha önemli.ama tekrarkıyorum dr. Gidildikten herşeyin normal oldugunu öğrendikten snra açılmalı postlar. Anne adaylarının içi rahat etmeli. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏
YagizAsyaMom Ylnaknytk bende ısrarla tekrarlıyorum sözüm acile gidip yorum isteyenlere değil. Doktoruna günlerce gitmeyenleri görüyorum buradan onay alıp öyle doktora gideni bile gördüm sözüm onlaradır. Ayrıca kendi fikrim naçicazene ön yargı değil tavsiyedir.sağlıkla bir gebelik dilerim. 🎀
Ylnaknytk YagizAsyaMom birde şöyle durumlar oluyor yanında kimse olmayıpta eşi gece çalşıpta ilçeye hastaneye uzak yerlerde olanlar var. İllaki sormak istiyorlar çnkü herkes bizler kadar şanslı olmayabiliyor. Ben birqz geniş düşünüyorum evet ama sizede katılıyorum ama istisnalar illaki oluyor arkadaşım 😊😇 Sağlıkla kalın.
Nurakkk1 Burası bir post herkes sorununu sıkıntısını yazmak için açılmış birşey görmek istemiyorsanız o paylaşımı görmeyin herkes herşeyden yakınıyor ben anlamadım girmeyin forma o zaman yok onu görmek istemiyorum bunu görmek istiyorum diyorsunuz ne kadar saçma ve cahillik burası süs diye mi açılmış dogurcam denilince birşey olmuyor lekenlenme denilince mi oluyor ya sabır.
YagizAsyaMom Nurakkk1 ben ne diyorum siz ne diyorsunuz bayan. Nereye çekmek isterseniz buyurun çekin. Anlatsam da anlamayacaksınız zaten. Pek bişey demeye lüzum yok. İyi forumlar..
deletedmom6295 YagizAsyaMom ben aktif kanamayla acile gittim mesela 7 veya 8 haftalıktım tansiyon ölçüp zaten iğne burmuşlar deyip eve gönderdi. o günkü kadar sinir olduğumu hatırlamıyorum