elifim_16 rabbim yardımcınız olsun, şifa versin inşallah 🤲 ben 35+4te doğum yaptım solunum sıkıntısı yüzünden küvöze aldılar. 10 gün kaldı toplamında. O sırada strese girmemek için açıkçası eş dost akrabayla görüşmedim iyi şeyler söyleseler bile strese girip çok ağlıyordum l yüzden bence olabildiğince kendinle kalmaya çalış tabii her insan farklıdır ama ben bu şekilde rahatladım. Onun dışında kendimi hep telkin ettim bebeğin sana iyileşmen toparlanman için fırsat verdi diye, sende öyle düşün. Bebişlerin annelerine fırsat verdiler dinlensin toparlansın sütü gelsin diye. Sen bu sırada bol bol su iç, tahin pekmez tahin helvası ceviz kuru incir hurma hipp anne çayı ve Solgar brewers yeast vitamin kullanmaya çalış. Tüm bu saydıklarım çok güzel süt yapıyor. Bol bol sağım yapmaya da gayeet et. Allah acil şifalar versin sağlıkla kavuşun inşallah 🤲
Ayrıca bebekler çok güçlü ve azimliler. Zannettiğimizden daha fazla çabalıyorlar annelerine kavuşmak için. Beklemek sabretmek çok zor haklısın seni çok iui anlıyorum ama tüm bunlar geçiyor buruk bir şekilde ama evlatlarının kokusuyla hatırlıyorsun bu günleri