Esra_0023 İyi akşamlar güvendiğiniz bildiğiniz isimli hastane çıkışı yapan sayfa varmı baktıkları önden kapora istiyor bende pek güvenemiyorum sizin önerileriniz neler hanımlar
Tugce1506 Esra_0023 ben instagramdan madre bebek sayfasından ysptırdm gayet uygun 450 tl çok güzel geldi
ilaydaaltann_ Esra_0023 insta.bebe.giyim ben hem kendime hem abimin oğluna yaptırdım. Eft yaptım güvenilir sayfa. Kapıda ödeme seçeneği de var.
Senaykork Esra_0023 hls tasarım Tasarımıni atiyolar beğenip onaylayinca ücretini aliyolar 15 gün sonra kargolaniyor
husnatskn Esra_0023 Instagram dan görmüştüm satıcının Trendyol hesabı da vardı oradan yaptırdım sayfanın adı Homamia
melek79 Esra_0023 astral baby. Arkadaşımda bende yaptırdık çok memnun kaldık. Mesajlara biraz geç cevap veriyorlar yogunluktan sanırım oda
Denizegeabioluyor Esra_0023 instagramda aklimatasarim a yaptirdim cok memnun kaldim kapida odeme secenegi var ben o sekilde alisveris yaptim bide urun bitince hemen fotograf atiyolar onaylarsaniz kargoluyorlar birde kahramanmarasda depremzede bir sayfa bi bakin isterseniz
EdaByrc Esra_0023 butikbebecik sayfasından yaptırdım ben internet siteleride var ürün gelmeden görsel atıyorlar