Senatnglc Bugün doktor kontrolümde suyun azalmış dedi doktor ama diğer taraflarda var yeterli dedi evham yaptım kendi içimde başına gelen varmı belirti ne oluyor
Melike1234- Senatnglc benim ikinci oğlumda öyle oldu 36 haftalikken suyun azalmış 37 bekleyelim dedi alalım dedi 3 4 gün zoraki bekledik sonra suni sancı ile alındı belirti de hiç birsey yoktu siz kaçıncı haftadasiniz
mucizebebegimmm Senatnglc 24-25. Haftada sınırda dediler. 28. Haftada azalmış dediler. 34 oldum hala az ama yeterli diyorlar. 37 ye kadar yolum varmış. Korkmayın bir şey olmaz Allah’ın izniyle doktorlar riskli bir şey görünce zaten söyler ve müdahale eder. Doktorunuz sorun yapmadıysa yani önlemlerini almaya çalıştıysa en azından sizinde içiniz rahat olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🍀
290811 Banada 37 haftalıkken azaldığını söyledi 38 de tekrar gidicem pazartesi ama çok azalma olursa riske atamayız bebeği demişti
Zahiderim Bebeğin hareketlerinin azalması suyun aylığının belirtisi diye biliyorum bol bol havuç suyu tüketin havuç yiyin tecrübeli anneler suyu çoğalttığını söylüyor
Leylakacan34 İlk gebeligimde benimde azalmıştı, havuç ye demişti doktorum bol bol havuçla arttırmıştır. Şimdi 2. Hamileliğim ilk ayimdan beri habire havuç yiyorum. Çarşamba doğumum var suyumda hiç azalma yok,😀 doktorum havuç falan yeme artık diyor😀