cokkasmabeabi mesudeislam gelirken tutamiyorsaniz sudur. Bir de turnusollu pedler mi vardi tam adından emin değilim eczanelerde var diye biliyorum onunla takibini yapabilirsiniz
hunilimom mesudeislam tutamiyorsun canım tuvalete gidene kadar çoktan akar bacaklarında benim tuvalette geldi banyoya gidene kadar aktı hatta hastanye gidene kadar bacaklarımdan aktı asagiya hep hiç durmadı
mesudeislam kahvesever__ özür dileyerek söylüyorum ama 5dakikadir 4 kere lavaboya gittim su gibi idrar geliyor ve çok geliyor anlamadım bişey
Haticehkak Baya bardaktan su dokmussun gibu bacaklardan aşağı boşalmıştı benim ilkinde öyle hastaneye gitmiştim. Normal akıntı gibi değildi yani olursa fark edersin kesinlikle
mesudeislam Esraliiii o bölgede basınç oluşuyor ve direk lavobaya koşuyorum bide bel ve kasik ağrısı gelip gidiyor iki gündür zaten
Esraliiii mesudeislam belkide sudur bez koyun idrar kokuyirsa olabilir tutamayanilirnsz çok çok hastaneye gidin belli olur
1anne2bebek__ mesudeislam bence dayanabileceğiniz sıcaklıkta belden aşağınıza su tutun ve hastaneye gidin. Doktorum su gelince hemen gelmen gerekir Nişan gelince de zaten sancılar yavaştan başlar demişti bana. Gidin hem kafanız rahat olsun
Haticehkak mesudeislam Benim 39+5te gece 3te uyurken foş diye su boşalmıştı üstüm falan ıslandı hep pijamam. 4 te hastaneye gitmiştim yolda arabada falan da akıyordu yani bacalarimi kapali tutmaya calistigimj hatirliyorum. 1 cm aciklik vardı ama sanci yoktu saat 6 ya doğru sancılar başlamıştı yavaştan.
Esraliiii mesudeislam Nisan her zaman gelmez ki ama öncesinde benim geldi hep suyum hastanede patlattilar
mesudeislam 1anne2bebek__ sıcak suyu tutunca nasıl bi his oluşursa anlarım hastane korkum var ya hemde aşırı derecede dokuz aydır neler çektim
cokkasmabeabi mesudeislam günlük değil o dediğim pedler su ya da idrarsa farklı renk veriyor. Hastanenizde de olabilir doktorunuza sordunuz mu
1anne2bebek__ mesudeislam sıcak su eğer suyunuz gelmişse açılmamıza yardımcı olur ve de ağrı keser biraz rahatlarsınız. Doğum zaten yaklaşınca çok fazla ıkınma isteğiniz gelir onu anlamamamız mümkün değil