Ftmanr1 Kizlar hastane cikisini instagram meliza baby den yaptiran varmi iki gundur geri donmuyo sayfa ucret odedim bir hafta oldu bende buradan yaptirdim diyen birine kandim ??
minkkalp Ftmanr1 merhaba siparişiniz ne oldu teslim aldınız mı memnun kaldınız mı acaba bende o sayfaya bakınıyorum ama
Ftmanr1 minkkalp evet yaptırdım siparişim istedigim gbi geldi ozman kaza yaptıgı ıcın dönememiş sayfa sahibi güvenebilirsınız dolandırıcı değil
Ftmanr1 minkkalp sorun degıl☺️ gayet iyi kalitesı fıyatına gore nakıslı tulum sapka eldıven yaptırdım hosuma gitti
minkkalp SSumm aaaa 😍 inşallah istediğiniz gibi gelir 🌸 gelince mutlaka bilgilendirme yapar mısınız acaba 🙈💕
Lymls SSumm merhaba ürününüz geldi mi benimle de fotoğraf paylaşır mısınız memnun kaldınız mı bende oraya yaptırmayı düşünüyorum da
SSumm Melis_tugba valla kusura bakmayın PTT kargo azizliğine uğradım 🤦 sabahtan beri dağıtımda diyor ama gelmedi bugün
Lymls SSumm güle güle kullanın sağlıkla giysin kuzunuz inşallah🥰. Benim bebişim nasipse yaz bebişi olacak sizce yaziçin kalın mı inceliği nasıl son onu sorup bitireyim sizi de yordum teşekkür ederim 🙏