YaseminBatrk Ftm16 ay benden fazla günü olan birini gördüm 🤭🤭 surda herkesin günü bitmiş bebim günüm geçmiyor diyordumm.
babymom_8 YaseminBatrk Evet canım hazırlıklar tamam sadece bebişimiz eksik Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu güne gelebildik
YaseminBatrk babymom_8 aynen yaaa zamna nasil geçmiş dimi sağlıcakla kucaklarımiza alalım inşallah bebislerimizi
Minikobaby YaseminBatrk evet ilk bebis yeni her sey tamam ama paketli daha hicbir seyini yikayip yerlestirmedik
Ftm16 YaseminBatrk vallahi bakıyorum herkesin benden az bende garip garip seviniyorum 118 oldu diye geçmiyor geçmiyor 😂😂
alparslansmother YaseminBatrk 101 gun kaldi odasini hazirladim 22 haftayken her seyi hazir oda temizligi bir kac tane daha kıyafetleri kaldi son zamanla birakmak istemedim şimdi 25+4
kalbiminpariltisi YaseminBatrk sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲 Allahım bana da son 99 diye paylaşmayı nasip etsin 🌸
gkcbrn YaseminBatrk ilk bebiş zorlu bi hamilelik geçirdim artık kavuşmak istiyorum hem heyecan hem korku var🥲🙈
Annecim58 YaseminBatrk 84 gün kaldı 💐2.cocugum pek bı hazirlik yok şuan herşeyi var o yüzden hastane çantamı hazirlamaya başlayacağım ve kıyafetler yıkanacak
YaseminBatrk Annecim58 ikinci çocuklarda rahatlık var. Benimde üçüncü bebeğim inşallah hiç bir şey yok 🤭😅