Newborn Kızlar ben e bebekten life bitkisel çamaşır deterjan aldım bugün ilk yikamami yaptım ama sanki biraz ağır kokuyor, doğal daha güzel kokan ya da onereceginiz başka var mı bunu kullanmaya devam mı etmeliyim çok kararsız kaldım
cokkasmabeabi Newborn onu hiç denemedim, duru granül güzeldi ancak çok pahalı olmuş. Dalan roxy aldim ben paketi değişmiş cesitlenmis gratiste webe özel olarak gelmiş Gratis kartla 35tl 800 Gr fiyatı. Onu aldım onunla devam etmeyi düşünüyorum
esnyz14 Newborn Siveno aldım. Kokusuz. İçeriği tertemiz. Fiyatı da uygun denilebilir. E bebekte şu an indirimde. Bakmanızı öneririm
cokkasmabeabi cokkasmabeabi roxy de daha önce kullanmıştım bu arada o da güzeldi ama şu an paket değiştiği için bilemiyorum
Badenbamqmq Yeşil annenin ürününü kullanmayı düşünüyorum tamamen doğal kendimiz için de onu kullanıyorum gayet güzel
aysenur204 Baby me toz deterjanla yıkadım bebeğimin ilk kıyafetlerini gayet memnun kaldım çok hafif bi kokusu var ağır kokmuyor🤭
Sunakarakoc Roxy aldım trendyoldan uygunada almıştım memnunum çok gğzel kokuyor fazla atmadığın sürece çok iyi