alitalia Bbsrrr adet günümde değerim 19 çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim 14e düşmüştü. Gecikmenin 4.günü de kanamam başladı
Cansskrmn Bende geçen ay oldum çok üzüldüm benim değerim 171 di 1 hafta sonra 260 oldu sonra da kanamam işte şimdi çok korkuyorum olmazsa diye değişik bir duygu Allah bir daha yaşatmasın 😔
Cansskrmn 159 evet tabiki de doktora gittim hemen zaten 2 ye katlamadığı için sağlıksız gebelik dedi daha sonra değerim yavaş yavaş düştü en son 2 çıktı
znkara Bbsrrr ilk 63.5 ile öğrendim 2 gün sonra 55.7 görünce dünyam başıma yıkıldı sonraki 2 günde 23,13 e düşmüştü artık kesindi kimyasal geçirdiğim kanamamı beklemek ayrı bir stresti zaten sanırım 2-3 gün sonrada kanamam başladı herşey allahtan ama kabullenmek başta çok zordu gerçekten 4 buçuk yaşında oğlum var allah ona sağlıklı ömürler versin hayırlısı böyleymiş
Sahranr Bbsrrr 1 ay sonra hamile kaldım haberim yoktu kimyasal olunca zamana ihtiyacım vardi hiç aklimin ucundan gecmezdi 1 ay sonra regl olcagimi beklerken hamile olduğumu öğrendim çok şaşırmıştım şimdi nurtopu gbi bir Minnoş kızım var 4 aylik olduk bile ☺️Allah bütün istiyenlere versin inşallah bende böylelikle umut olmuş olurum sizlere siz yeterki umudunuzu kaybetmeyin hem kimyasaldan sonra hemen hamilelik ve sağlıklı hamilelik olması daha yüksekmiş doktorum öyle demisti
CAtLove İlk denememdi 3 gun embriyosu aa kalite 8 gun tutunma kanamasi yasadim 12 gun beta 91, 14 gun 140, 17 gun 38 18 gun 20 ile kimyasal gebelik oldu suan kafam cok karisik 8 tane daha 5 ve 3 gun embriyom var
2prensesannesiiii Bbsrrr 4 5 gün gecikti kanamam başladı kanda ve gebelik testinde pozitifti takip ettik düşmeye başladı değerim kanama başladı sonra 57 ye kadar yükseldi ordan düştü
Canimucizem minikmucizeemaak gelir canım Allah’ın izni ile duanda ısrarcı ol inanmaktan hiç vazgeçme şöyle düşün hamile kalabiliyorum bu çok büyük bir şey