1Gunes Kızlar 14 gün oldu doğum yapalı ve ıdrarımı yaparken batma gibi bi acı oluyor yasayan var mı bu sorunu?
Beyza001 1Gunes bende 5 ay oldu doğum yapalı bende aynı şekildeyim canım ya karnımda batma oluyo idrar sonunda daha çok oluyo gittim hastaneye enfeksiyon falan yokmuş ne olcak bilmiyorum
pheobebuffay 1Gunes 17 gün oldu hala var bazen korka korka yapıyorum canım yanıyor sondanın acısı mı hala yoksa iç dikişlerin acısı mı bilmiyorum
Sevilayms 1Gunes Bagısıklık hormonlar vs. Cok hızlı degısıyor olabilir aslında, sonda taktılarsa mesela benım ¾ gun acımıstı sonra gectı ama , aklıma baska bırsey gelmedi benım 😌
CayGetireyimMi 1Gunes evet canim var tabiki orası şu an çok hassas. Bir idrar kültürü vs verebilirsin. Şu da olabilir. Sezaryende verilen ilaçlar atılırken yanma yapabiliyormus bunu duymuştum ama ne derece doğru bilemiyorum.
Esra-es Beyza001 merhaba çok olmuş bu yorumu yazalı ama merak ettim ne kadar süre sonra geçti acaba bu durumunuz? Benim de doğum yapalı 5 gün oldu aynı dediğiniz durumdayım da
Beyza001 Esra-es kuzum korkutmak istemem seni ama hala ara ara yaşıyorum bebek istiyorum şu an birde bakalım geçmediği için korkmuyor değilim açıkcası