HtcAksy Tahamine7341 bgn görüs günüydü. 30+2 den beri yatiyoruz rahim agzi kisalmaskndan dolayi. 34+5 bgn ve 1cm acilma ve rahim agzi 12mm. Her an her sey olabilir gpn almaya gerek yok :) Ciger gelistirici ignelerimizide olduk
Dlkzz Tahamine7341 yarın kontrolüm var. Ama erken doğum riskim var. Her gittiğimde çatı muayenesi oluyorum ve vajinal ultrason oluyorum. Doktorum erken gelecek diyor nst de sancı çıktığı icin ama ben hissetmiyorum. Gün veremiyor bu yüzden.
Damlanek Tahamine7341 bende 35 deyim bend riskliyim hepimiz mi riskliyiz biz niye böyle olduk 🥲 20. Haftadan beri yatıyorum ben de dr 38 de alalım zorlanıyorsun dedi bakalım kendi gelmezse oğlum sezaryan olucam
Tahamine7341 HtcAksy bende em bastan beri ystiyorum daha önce erken doğumla kaybım olduğu için riskli gruptayim inşallah saglikla kavuşalım
Tahamine7341 Dlkzz banada vermiyor ins sağlıkla kavisuruz bende riskli gebeyim Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin
Dlkzz Tahamine7341 amin canım cümlemize inşallah. Her kontrole giderken yüreğim ağzımda gidiyorum. Yatırıp aniden alacak bebeğimi diye😔 psikolojik olarak hazırlıksız yakalanmak istemiyorum. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Tahamine7341 Dlkzz ay bende öyleyim het an alçaklar diye diken üstündeyim insallah saglikla hayırla 38e gelip saglikla kavuşuruz
Tahamine7341 Damlanek risksiz gebelik daha az sanırım bu devirde inşallah saglikla 38e geliriz saglikla kavuşuruz
Dlkzz Tahamine7341 amin canım inşallah dualarımda hep 38 olayım öyle doğurayım diyorum. Stresi bile yetiyor.
Meri11 Bende 30 da suyumun normalden az olduğunu öğrendim takipteyim şaun bakalım süreç ne gösterecek oğlum gelmek için acele etmez biz üzmez inşalalh
aysu_mir17 Ben 35+3 son gittiğimde bebegimin döndüğünü ve herseyinin çok iyi olduğunu söyledi ilk gebeliğim normal doğum olacak insAllah😘💕 Allah hepimizin yardımcısı olsun
BabyMinor 23 mart inşallah bi sıkıntı çıkarmazsa dr nst daha girmedim 2.ci sezaryenim olacak 38 e girmeden istiyorum ben
Nesinn en son muayinede bebegim dönmemişdi suyumda azalma var oyuzden her an ola bilir ama 25 marta gibi bekliycez yani 38 hafta tamaminda hala dönmemişse sezeryan olucam tahmini 27 mart gibi insAllah.