Mavibulutt 5 haftalık gebeym. Daha doktora gitmedim. Biraz önce peçeye açık pembe gibi kan geldi. Kimyasal olabilir mi lütfen bişey diyin
Hilal2901 Mavibulutt acile git istersen kanamalarda doktor kontrolü önemli🫶 Benim de oldu suan 28 haftadayız içini ferah tut
MugeGuness Mavibulutt 5 haftalık gebelikte kimyasal olmaz artık ama düşük ihtimali olabilir veya yerleşme kanaması. Acile gidin bence geçmiş olsun
Melekinci Yerlesme kanamasi da ola bilir, dusuk riski da ola bilir . Mutlaka yarin doktora gidin , shimdi cok ayakda kalmayin uzanin
Mavibulutt Dilsay baktırdım 2 kere 2 kat artış oldu Salı günü doktora gidecektim normalde ama yarın gideceğim hemen
Mavibulutt MugeGuness sabah gidebilirim anca. İnşallah bir daha olmaz. Ağır bir işte çalışıyorum ondan mı oldu ki :( daha önce de yaşadım çok acı :(
MugeGuness Mavibulutt siz içinizi ferah tutun olumsuz düşünmeyin. İnşallah sağ salim kavuşursunuz miniğinize. Dua edicem sizin için 🤲❤️
Hilal2901 Mavibulutt benim de önden bir düsügüm oldu. Bu gebeliğimde de kanamam oldu ama suan sağlıklıyız içini ferah tutmaya çalıs🫶 Ben de sabah uyanınca gitmiştim
Mavibulutt MugeGuness Allah razı olsun🙏 aşılama olacağım ay kendiliğinden oldu 3 yılın sonunda diye sevindim. İnşallah sevincim kursağımda kalmaz
Mavibulutt Merhaba arkadaşlar bugün gittim sıkıntı yok şükür kese de göründü. Beta da pazartesi 118 di. Bugün 1244 olmuş iyi dimi? Dünkü yardımlarınız için teşekkürler 🫶
Mavibulutt Hilalkula1215 kese ve yolk sac göründü. Daha erken olduğu için kalp atışı 2 hafta sonra dinlenecek
adatuna Doktor dışında burada kimse size gerçek bilgi vermez. Belki onlarca farklı ihtimal var, herkes farklı bir ihtimali söyler.
Mavibulutt adatuna bunu tabiki biliyorum :) amacım doktora gidene kadar kendimi biraz yazan arkadaşlar sayesinde rahatlatmaktı. Sağolsunlar yardımcı oldular. Sabahında hemen doktora gittim zaten