91mer Medigold Sultangazi Gül Yaman can nasıl nir doktor ? Ebeler hemşireler nasıl Doktor normal doğumu destekliyor mu İlgilisi alakası ! Soru sorduğumuzda güzel Cenap alınanilirmiuor Mesai dışı olursa kendisi doğuma geliyor mu
Maide4427 91mer İlk doğumumu orda yaptım ama 2009 da şuan hangi doktorlar var hiç bilmiyorum İlgi alaka çok güzeldi ❤️ 🥰💕
Deletedmom_110 91mer canım orda doğum yaptım baştan sona herşeyden çok memnun kaldım ben normalden sezeryana döndüm birde doğumhane ebeler ameliyathane hemşireler anestezi uzmanı vs herşey herkes ilgi alaka güzeldi temiz güzel bir hastane hamilelik boyunca oraya gittim zaten doktoruma diyecek bişey yok harika birisi kızı gibi şefkatle yaklaştı hep bana sürekli yanıma geldi odama çıkınca birde ben biraz sinirli biriryim ebelerle tartışmama rağmen asla cevap vermeyip hani tartismadilar benimle aksine çok iyi davrandılar yani tercih edilebilir bir özel hastane ben çok memnun kaldım genel olarak başka sorun varsa sorabilirsin cevaplarim💐
Maide4427 91mer Kusura bakma biraz geç gördüm 12 yıl oldu doktor orda mıdır bilmiyorum Ahmet bey vardı soyadını tam hatırlamıyorum bir de Hülya hanim vardı ikisi de çok ilgiliydi
91mer Deletedmom_110 hangi dr siz doğum yaptınız Temizlik vs suan için iyi degil diye duydum Neden seseeyana döndünüz Birde yanımızda her daim her an her yerde refakatçi bulundurmaya izim veriyorlar mı
91mer beyzacmvrc Gül hanımda doğum ücretleri nedir . Muayan kaç oldu siz hala devam ediyorsunuz dimi Doğum sizin haziranda olucaktı dimi
benimkucukmelegim Merhaba bir şey sormak istiyorum Dr. Gül Yaman ne zaman cinsiyet söylüyor acaba @Deletedmom_110 cevaplarsanız cok memnun olurum🥰🥰
Mom_merve123 benimkucukmelegim 10. Haftada söylemişti bana cinsiyeti ama doğru çıkmadı. Belkide erken olduğundandır bilmiyorum ama %80 demişti yanlış çıktı. Şuan başka bi hastaneye gidiyorum cinsiyette yanılma olmuştu vs. Bidaha gitmedim o hastaneye
benimkucukmelegim @91mer merhaba gül yaman takiplisiniz sanırım. cinsiyeti ne zaman söyledi bilgilendirebilir misiniz rica etsem
91mer benimkucukmelegim yok değilim başka doktor takıpliyim ama İstanbul’a geldıgımde ona gitmeyi düşünüyorum siz kendisinden menmummsunuzzz
beyzacmvrc 91mer evet devam ediyorum muayene 340. Normal doğum 5900, sezeryan 6900 du en son Doğumum Haziran’da inşaallah
91mer beyzacmvrc ben size Temmuz ayında yazıcam sizden tecrübe isteyeceğim .:) Bende Mayıs 24 İstanbul’da olacağım belki haftalarsıjjz Ardahan’dan gelecektim Cidden memnunmuşsunuz :) Doğum için kendini normal sezeryan bilgi veriyor mu suan size
beyzacmvrc 91mer evet hatırladım şimdi ☺️ İnşallah bilgi veririm unutmazsam yada sen beni bul 😂 hayırlısıyla dogurdugumda post açarım 😂 Ben memnunum ya ilgili tatlı dilli samimi yani. 29+2 de gitmiştim bebek baş aşağı pozisyon almış normal doğum gözüküyor dedi bana ben bişey demeden sezeryanci olsa demezdi bence