Bihilal GamzeYlcnr cnm 5 gündür bütün dişlerim ve diş etlerim ağrıyordu çok kötüydü sonunda sebebini kendim anladım mide yanması dişlerime vuruyordu dün gaviscon aldım midem için ve dünden beri diş ağrımda geçti
ozlemkrts GamzeYlcnr evet düşük dozlu olandan ama hiç bi fayda etmedi yine ağrıyo doktoruma sordum kanal tedavisi yaptırabilirmiyim diye yaptırabilirsin dedi
GamzeYlcnr Demekki herkesin başına gelebiliyor. Hepimizin inşallah tez vakitte düzelir ya diş ağrısı çok zor 😢
Hndntncll Benimde ağrıyor çürümüş disim 20lik cektiremiyorumda ilaçta kullanamiyorum😑aksam olunca başlıyor
Aminea Bende sabredip 3. Ayım dolunca cok agrırsa gidicem agrıdığında karanfil yağını pamuğa döküp dişime bastırıyorum hafifletiyor yutmamak gerekiyor bide sık yapmamamak gerekiyor benim bide hergün dişlerini mutlaka fırcala ben diş macunumuda değiştirdim eyüp sabri tuncerin diş macunu var bitkisel onu kullanıyorum baya azalttı agrımı öneririm sizede
mrshavva Diş hekimi asistanıyım ilk üç ay ve son üç ay işlem yapılmıyor aradaki üç ayda yaptırabilirsiniz