Iremnurrmemis23 Kızlar benim ilk gebeliğim karnım arada taş gibi oluyor bebek bir yerde toplanıyor ve iş yapınca falan sol kalçamdaki ağrı bacağıma vuruyor sizce bunlar neden oluyor kasılma belirtisimi bunlar
Derya034 Iremnurrmemis23 Korkma canım dönmüştür o yuzden ittirıyor karnını sana öyle geliyor bende öyleydim ama doktorum meraketme büyüyor artık sen öyle hissediyorsun dedi
sade-Liyaa Iremnurrmemis23 Evet canım bu haftalarda normal bende tedirgin olmuştum doktorum tebessümle büyüyor demişti 🥰
Iremnurrmemis23 sade-Liyaa ya kalçam bacağıma vuruyor en ufak evde temizlik yapınca üstüne basamıyorum ayağımın 😂😂
Derya034 Iremnurrmemis23 Aynı dert bendede var ayaklarımın üzerine basamıyorum çok acıyo yürümek bile istemiyorum
Iremnurrmemis23 sade-Liyaa cinsiyet erkek mi kızmı emin ol bende 60 yaşında hissediyorum kendimi 😂😂😂😂
sade-Liyaa Iremnurrmemis23 Erkek sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🤩 bu haller ne kadar zor olsada komik kendi kendime eğleniyorum başka türlü geçmiyor günler 😄
Talyaveirem Hiç merak etme canım çok normal. Benimde sorum olucak sizlere 34+2yiz günde 3-4 kere 4-5 dakika haraket ediyor normal mi sizce haftaya kontrolüm var sorucam doktoruma ama merak ettim az mı acaba
Iremnurrmemis23 Talyaveirem normal diyorlar yeri daralıyor ve uyuyor diyorlar benimde arada oluyor öyle hiç haraket etmezse sıkıntı canım