onelastgoodbyy [silindi] 10 lu set almadım, iyi ki de almamışım. 0 3 ay 5 li takım almıştım, iki tane de 0 1 ay yenidogan almıştım. Yenidoganlar çok çabuk küçüldü 0 3 ay takımları 3 ay giydirdim. Boşuna o kadar para verme.
anneoluyorm_ [silindi] ben 3 lü veya 5 olandan almayı düşünüyorum isimli olarak Trendyol da ve Bebeqon sayfalarında gördüm.
Ilayda01 [silindi] ben kızıma yaptirdim 550 tl bu seti erkek bebek icin 500 tl dedileer sanirim ama cokc guzel kalitesi k
[silindi] Ilayda01 bayıldım ismi de çok güzel nasıl buldunuz ortak karar mı benim eşim ben ne desem zıttını diyor gül koyalım desem yarma gül koyak der 😅o kadar alakasız ama. Takım çok tatlı yaaa
Ilayda01 [silindi] ben ipel istemiştim eşim ben istedim diye tamam dedi biz 2 senedir ipel ismini düşünüyorduk ilerde kızım olursa koyacaktır çünkü sonra kızımız olunca anlamına baktık ipel isminin anlamı yok bende anlamlı olsun istedim eşim sena olsun mu dedi bende tamam dedim sena oldu ışık şimşek parıltısı hemde kuranda geçiyor diğeri anlamsız ve kuranda geçmiyor du bizde SENA yaptik
Bettuss_123 [silindi] valla bende bunu işleyecek sabır yok. Dikiş makinasıyla bile olsa çok zor kız 🤓🤓
Fadimehizz [silindi] Ben çanakklede bir mağaza buldum oradan 300 e almıştım hem de 10 lü hatta o zaman cinsiyeti belli değildi sarı renk aldım
Fadimehizz Bir tane de isimli yaptırmayı düşünüyorum genel olarak ben 0-3 ay aldım 1 ay 1 takım aldım gerisi 6-9 aylık falan
Fadimehizz [silindi] Adını hatırlayamıyorum da aklıma gelince yazıyım şimdi cinsiyeti belli kızımız olucak inşallah 🙏🏻
Htcsnmz03 [silindi] isimli Baskılı 12 li sete 460 verdim bence ideal fiyatı astralbaby den bir bakın isterseniz çok güzel geldi
[silindi] Fadimehizz maşallah benimde inş kızım olur çok istiyorum erkek olursa eşim Mahmut koyacak 🙈😀
Edolili [silindi] 10 lu gereksiz yenidogan 3 takım alsanız yeterli şapkası alt üst eldiven , gerisini zaten 1,3 yada 3,6 almanız sizin işinize yarayacak
[silindi] Edolili evet canım para tuzağı aslında oğlumda çok israf yaptım o kadar gereksiz şeyler aldım ki artık gereksiz hiç bir şey istemiyorum
[silindi] Ilayda01 çok güzel bi isim canım bende hep Sema ismini çok severdim gökyüzü demek ama kısmet nasip anlaşamıyoruz bi türlü bakalım ne olacak bende merak ediyorum istediğin değil kısmet olan oluyor ☺️