[silindi] Sere harf ve numeroloji değerleri çok düşük artı anlamı ateş kor demek buda karakteri olumsuz etkiliyor tabi yine koymak isterseniz koyun ama göbek adına naif bir isim daha okutun ki çok etkilenmesin
CmreKsidar [silindi] anlamı ateş demek ama ayrıca Cemre isminin bir diğer anlamıda baharın habercisi demek bundan daha güzel ne olabilir. Bence kötü tarafından bakmamak lazım.
Sere [silindi] 3 tane Cemre tanıdım gerçekten hep ağırbaşlı akıllı kimselerdi tabi 3 kişiden çıkarımda bulunmak ne kadar mantıklı
[silindi] 3kuzuAnnesiyim Elif önerilenler listesinde dik duruşundan dolayı başladığı işi bitiren sorumluluk sahibi bireyler oluyorlar harf açılımları da çok güzel bu işler biraz detaylı buradan çok yazamıyorum ama genel olarak elif seçilen isimlerden
CmreKsidar Sere ben çocuk isminde uyumdan hoşlanmıyorum ama Cemre ismi tek basına güzel kendi adım diye söylemiyorum çok seviyorum ismimi 😂😂🌸
Sere CmreKsidar Ben de çok beğeniyorum kızım şimdiden alıştı hatta kardeşinin adına adı ne diye sorduğumuzda direkt Cemre diyor 😄
[silindi] Sere tabi ağır başlı olabilirler o başka bişey canım sadece anlamı kor ateş olduğu için önerilmeyen listesinde ama bu ismi verebilirsiniz tabi sadece göbek adı da seçin nacizane fikrim
Sere 3kuzuAnnesiyim Çok severim bilindik ve zarif bir isim. Kuzenim kızına koymasaydı düşüneceğim bir isim olurdu :)
3kuzuAnnesiyim [silindi] sagol dik baslı bir kızımız var aslında buyugumde cok dık baslı bılmıorum kı bunu göze slır mıyım😀
[silindi] Sere Defne düşünürmüsünüz ? İsim eğitiminde bi anne bu ismi sormuştu ve hocamız önermişti harflerine etkileşimlerine bakıp yorum yapıyor misal bende ona göre kızıma isim veriyorum
Gumus25 Sere tek isim olsun bence 😊 illa uyumlu olsun diye Bi tane daha eklemeye gerek yok diye düşünüyorum