Gunay_14_18 Iyi Aksamlar kizlar ❤️ Birsey sorucam Ben bebeyin tekmelerini cox asagida his ediyorum yani sanki vajinaya vuruyor bu normalmi? ilkde hem yukariya vuruyorlardi ama bu basqa vajinada🙄
MugeGuness Gunay_14_18 iyi akşamlar canım. Ben de aynı şekilde bayaa aşağıda hissediyorum. İlk gebeliğimde böyle değildi
CayGetireyimMi Gunay_14_18 ben dün Dr a sordum aynen bu şekilde hissediyorum. İkinci gebeligim. Çok altta hisseyirum vajinada dedim gayet normal Bi yerde bebek dedi. Yukarıda ama hareketli olduğu için altta da hissediyorsun dedi
Gunay_14_18 CayGetireyimMi ben ilkde boyle olmadi ikiz gebelikdi ve bebekler bu kadar haraketli deildi bu sanki cikacak ordan)))) Cok qarib vuruyor hatta bazen gecelir tekmeledikde sesini kocam bile duyuyor)))
CayGetireyimMi Gunay_14_18 yaa maşallah 🧿 umarım kolay bir gebelik geçirirsin sert hareket de zor oluyor 😁
Gunay_14_18 CayGetireyimMi Benim ikizler sakindi cokda incitmediler karnimda ama dogdular bi dogdularki)) 5 yildir anamdan emdiyim sutu burnumdan getirdiler)) bu nasil olacak hayal bile edemiyorum)))
CayGetireyimMi Gunay_14_18 ya çok tatlı ama ikiz. Valla Allah yardımcın olsun canım ama İkizlerden sonra tek bebek sana farklı gelir biraz daha rahat olur. Tabi dogum sonrası 3 çocuk ayrı bir hoş da neyse🤣Allah sağlıcakla kavuşmasını nasip etsin.
Gunay_14_18 CayGetireyimMi He tek cocuk beni korkutmuyor da bunlar beni korkutuyor)))) Cok sagol canim Hepimiz Inwallah🙏🏻❤️