moonlight41 Klomen normal bir ilaç değil ve aynı şekilde türevleri de öyle. Kendiniz neye göre dozunu ayarlayıp içeceksiniz , içtiniz diyelim yumurtalarınızın tepki verip vermediğini nereden bileceksiniz. En önemlisi bu ilaçlar uzun süre kullanimda meme kanseri rahim kanserine neden olan çok etkili ilaçlar. Kendiniz doktordan habersiz kullanacaksınız gebelik oluşmayacak , yeniden doktora gideceksiniz üstüne birde doktor kullandıracak eğer söylemezseniz ben kendim kullandım diye. Ekstra tedavinsurenizi kendiniz uzatmış olacaksınız neden çünkü doktorlar bile bu ilaçları gelişigüzel kullandırmıyor yumurtaların teokileirne bakıp bir iki ay deneyip ikinci tedavi yöntemine geçiyorlar. Ayrıca şöyle bir durum da var bu ilaçlar çok etkili belki de klomen sizin yumurtalarınızı çok fazla uyaracak ve birden fazla ikiz belki üçüz gebelik yaşayacaksınız. Kusura bakmayın sizi kırmak değil niyetim sizi çok iyi anlıyorum bu yollardan bende geçtim tam 4 yılın sonunda şuan hamileyim. Düşününce ne kadar uzun bir süre ama yaşadıklarımı bilseniz bu ilaçlar ve tedavilerden dolayı. Yani size tavsiyem doktorunuza güvenin zaten tedavinin en başı burasıdır dokotr hasta birbirine güvenebilmeli. Sabredin , sabırsızlık insanı çok farklı yerlere itebiliyor. İnşallah tedaviler sonrasında sağlıkla bir gebekik elde edersiniz.