deletedmom321 Nursimsek0958 çok erken daha dönecektir yeri bol çok hareket eder. Benim 34. Haftada başı aşağı geldi hatta doktor bile 32 ye kadar pozisyonu ile ilgili birşey söylemedi çok fazla döndükleri için.
Hgemr Nursimsek0958 bebeginiz daha çoook yer değiştirecektir. Benim o haftalarda normal doğum pozisyonundaydı şu an yan duruyor
Nursimsek0958 Cismmpoyraz48 insallah temennimiz o baya bi skntili hamilelik geciriyorum o yuzdende endisem cok
Nursimsek0958 deletedmom321 maalesef oglum fazla hareketli degil bu yuzden doktorum donmeyebilir dedi
deletedmom321 Nursimsek0958 benim kız da çok hareket etmezdi detaylıda görünt almak için 3 kez girdim muayeneye. Bence doktor yanlış yönlendirmiş isterse döner yani. Özel hastane mi sizin?
Nursimsek0958 Zgstgl 32. Haftaya kadar donmezse sezeryan olucaksin dedi normalde donmus olmasi gerekiyomus
Zgstgl Nursimsek0958 sezaryen yanlısı bir doktor olabilir dikkat edin bence. Böyle birşey asla olamaz doğum sancısıyla dönen bebekler bile var. Körü körüne inanmayın bence artık o doktora
ArzuGl Doğumun başladığı gün dönen bile var bozma moralini vücudun doğuma hazırlanmaya başlamamıştır bile daha.
ucan44 Nursimsek0958 bnmki 34te döndü banada ters demisti doktor.doner merak etme daha cok var dogumuna
ikiprensesannesi06 ucan44 Dış ağrısı beni öldürüyor gece uyumadım bu yüzden bı de kasıklarım sabah çok ağrıyor onun disin da biseyimiz yok 20+4 olduk