BbabyMom BerfinYildiz 34 haftalığız 2.600 olmuşuz bıraz erken gelmek istiyoruz galiba doğum pozisyonu almışız ve sancımda çıktı hayırlısı bakalım herseyı hazır oğluşumun ama yınede tam zamanında gelse dıyorum 😊
Yarenylmz BbabyMom canım ben de aynı durumdayım 34 haftadayım sancım çıktı doktor herhangi bişey önerdi mi
BerfinYildiz incikinannesi Doğum Pozisyonunu Almiş Dedi Ama Sancın Yok Dedi Haftaya Birdaha Gidicem Sancima Bakicak
Busrayasin2351 BerfinYildiz bizimde 33.haftada 1730 gram dendi biraz zayıf dedi inşallah bir daha ki kontrole kadar toparlarız ❤
BerfinYildiz Busrayasin2351 inşallah Ya Kilosu İyi Olan Arkadaşlar Acaba Ne Yediler De Kilo Almis Bebişler
Busrayasin2351 BerfinYildiz kilo yapacak her şeyi yiyorum ama banamısın demiyor süt ceviz kaşar peyniri muz bunlar kilo yapıyor diye biliyorum son 1 aya kadar hep güzel gidiyorduk bu ay bi duraksama oldu
ipekmom_ BerfinYildiz bizimde 33.hafta 2400gr dedi, sizinde gayet iyi, herkesin yapısı farklı annede babada etkliyor sonuçta ☺️
HilalErel BerfinYildiz salata havuç elma ayva armut mandalina muz ceviz fındık çiğ badem meyve sebze çerez ağırlıklı genelde ama kahvaltıda yumurtalı ekmek kuymak kızartma akşam yemek yemeyi çok sevmiyorum yine kahvaltı türü atıştırıyorum 😇
Mbc BerfinYildiz ben normal beslendım ayrıyeten salatalık ve havucu. Cok yıyorum gece yatmadan once sabah kalkınca felan hep onları cekıyor canım
pamukprensesss BerfinYildiz 35+5 haftalıkken 2850 olarak ölçüldü. Salı günü tekrar gideceğiz 36+6 da bakalım ne kadar almış küçük hanım 🥰