Canor Kızlar selam sizce gebelik var mı ? Kuruma çizgisi olabilir diye yıkadım ama hala geçmedi çizgi
2kuzuannesi Canor kuruma çizgisini ben hiç yaşamadım burda okudum bu teste göre bence var ben hep silik öğreniyorum çünkü hiç kıpkırmızı öğrenemedim
Egelikiz Canor Canım bugün aynı testten bende yaptım adetime 4 gün var benim seninki gibi çıktı 1 2 damla su damlattım çizgi hafif yine var hayırlısı insaAllah hayırlı güzel haber alırız 🤲🏻❤️❤️
Canor Ftsyldrm ya bu test bir gebenin günlüğünden almıştım ebru ablaya sordum kuruma bu kadar net olma dedi ama bilemedim trendyoldan siparş verdim bakalım pazartesi tekrar yapıcam
Canor 2kuzuannesi bende bilmiyodum kuzum burdan okuyarak öğrendim kuruma çizgisini yani kuruma olsa silinip gidiyomuş ama silinmedi daha da koyulaştı
Momsy410 Canor 5 dakikadan sonra silik de varsa vardir canim. Hayirli olsun 😊 adetine daha varsa bu sekilde silik cikmisitr
Patito__ Canor cnm bu testler ters tutulmaz ki duz bir zemine koyup beklemek lazim. Ayrica suan resim acilmiyor ins vardir
Canor Aysel_krdg uyku hali. Çoğaldı ama umutlanmakta istemediğim için size sorıyım dedim. İnşallah bir mucize olur 🫶🏻🙏🏻
Egelikiz MelodyFairy Canım senin testtede sanki gri olanda ince bir çizgi var gibi bulanık gözüküyor biraz 😉
MelodyFairy Egelikiz normal hâlinde bu kadar belli değil ama 🥹 Yani bunu yapar yapmaz gördüm sonradan görünmedi ikinci çizgisi anlamadım
Egelikiz MelodyFairy Sende bi kaç gün sonra yeniden dene bence 😉 ayy insaAllah mucizelerimiz bizimledir 🤲🏻❤️❤️ Rabbim o güzel haberi almayı bizlerede nasip etsin 🤲🏻🫶🏻🫶🏻