Esayser Gzm__ Bazıları makina ile bakıldı falan diyordu ama birebir şahit olmadım bilgimde yok açıkcası elle muayne oldum 2 kere bu doğumumda biraz geriyo insanı ama aman aman acıtmıyor
Hulya2626 Gzm__ el oluyor özelde de korkma normal bir durum benim doktorum baya elini soktı yani hissettim azıcık acıdı benimki yani ilişkiyi rahat yaşayan biri zorlanmaz.
Gizzgzz Gzm__ bu şey galiba iki parmak ile kontrol ettiler beni bir iki defa rahim boyu ölçülğrken açılma var mı diye baktılar eğer o ise heryerde aynı özelde de oldu devlette de oldu bende çünkü
Humeyra16Selim Kizlar affınıza sıgınaraktan benmde ilk gebeligim bilmedgim icn soruyorm eli nasil sıgıyor acaba oraya ya
incitanesi__ Humeyra16Selim yok artık elini komple sokacak hali yok ya 😂 benimde ilk gebeliğim bilmiyorum ama en fazla 1-2 parmak sokuyodur 😂
Rakibeozturk Humeyra16Selim işaret ve orta parmakla bakılıyor canım iki parmak bakılıyor yani öyle komple elle bakılmıyor korkmayın kızlarrr acıtmıyor kendinizi sıkmayın rahat olun yeter 🫶🏻
Ahsen42 Humeyra16Selim korkulacak hıc bısey yok hıc bısey hıssetmıyorsun jel kullanıyor doktor anlamıyorsun bıle
Gizzgzz Gzm__ vajinal ultrason ile rahim boyumu ölçüyor bir de iki parmağı ile kontrol yapıyor çünkü rahim boyu en düzgün vajinal ultrason ile ölçülüyor
Belinay_AliEge Acımıyor doktorlar ebeler zaten işin ilmi olduğu için hop hop anlamıyorsunuz bile derin nefes ve sakin olun bu kadar ♥️🤎