Kızlar şeker yüklemesi istedi doktorum pazartesi gidicem nasıl zormu yapan var mı .

Zozanayd şekerli su içiriyor yA bişey yok Kİ. Benm yüksek çıktı şeker ölçme makinası verdi ölçüp yazıyorum ve liste verdi yeme içme konusunda. 3 gündür bakalım😊

Benimde var haftaya ama yaptırmayacağim gerekli değil zararlı diye duydum

Zozanayd herkesin bünyesi aynı olmuyor doktorunuz kaç mg istedi bana ilk 50mg yapıldı bi sorun yoktu gazoz gibi aynı aromalı biraz midem bulandı o da kalktım yürüdüm diye hareket etmesem bişey olmazdı sonuç sınır çıkınca doktorum 100 mg istedi içerken çok zorlandım böyle ağdalı bi kıvamı vardı baklava şerbeti kıvamı gibi 40.dakikada çok afedersiniz tutamadım çıkardım iptal oldu şeker mutlaka refakatçi ile gidilmeli ve sakin olunmalı bence ben evham yaptım biraz

İçeceğin tadı çok güzel elmalı gazoz içiyorsunuz. Tani aç karnına içilince biraz zaman geçtikçe baymaya başlıyor doğal olarak ama tadındam endişe edenler etmesin ben çok beğenmiştim hatta sabah soğuk asitli asitli çok iyi gelmişti 😁

Zozanayd valla ben burnumu kapattım bir sefer de içtim yoksa tatlı yani içilmez haklısın :)))

Zozanayd bir dikiste icmistim 50 mg di bnmki cokta kötü degildı geldi gecti şükür

Zozanayd kaçıncı haftada yapıyorlar bir de devlette de istiyorlar mı ben devlet kontrollüyüm 24 haftalık hamileyim de

Zozanayd yarın yaptıracağım bende tedirginim aşırı tatlı şeyler midemi bulandırıyor inşallah sorunsuz atlatırım

Bende kusarım diye korkuyorum hala mide bulantım geçmedide hele tatlı hiç icemem bide aç karınla.