guliii Özel İnova hastanesi muayene ücretleri ve doğum ücreti nedir bilen var mı ? Birde ikiz olunca farklılık oluyor mu fiyatlarda
68selda06 guliii muane en son 400tl falandi dogumda 15 ile 20 arası diye biliyorum ama tam emin değilim canim
guliii 68selda06 tamam canım ben en son 2021 de 200₺ muayene 3-3,5 doğumla bırakmıştım ama Nilüfer hanıma gidiyordum çok memnundum şimdi ikiz gebelik olduğu için devlette perinatolojiye gidiyorum da kadın doğumla devam etmem gerekirse diye araştırıyorum
guliii Rabiagul herşey aldı başını gitti o yüzden şaşırmıyorum da evet yani ben maksimum 200₺ muayene 3000 doğum ödemiştim 2021 de yani zorlamıyordu bütçeyi ama 400 küsür muayene bide yol masrafı gerçekten her ay her ay zor 🤦🏻♀️
Rabiagul guliii gerçekten öyle keşke bu kadar fiyat artışı olmasa gereksiz yere milleti zorluyorlar devlette de dogru düzgün sıra bulunmuyor… Ne yapacak bu millet bilmiyorum
busenaz68 Ozoooo ay bana da haber et geçen hafta sordum daha ne ara zam yaptılar durmadan zamlandiriyorlar ya
Ozoooo busenaz68 inşallah zam olmamıştır canım bir ara diyorlardı zam gelecek diye sordum cevap gelirse dönüş yapacağım sana
guliii Var mı kızlar, güncel fiyatlarda bi değişim. Detaylı için devletten bulamazsam özele gideceğim ikiz olduğu için fiyat farkı da alıyorlar ve ben aksaray merkezde değilim 300 lira da yakıt parası 🤦🏻♀️ İnşaAllah devlette bulurum