Tanembebek5 Ben eczaneden gaviscon istedim ama önceki aldığımın dışı yeşildi. Bunu kullanan var mı? Değiştirsem mi?
Zehrasimralina Tanembebek5 dışı yeşil olan daha etkili ben bunu da onu da denedim ama diğerinde fayda buldum daha naneli diğeri o yüzden daha etkili oluyor
Tanembebek5 cahillesohbetikestim tamam canım teşekkür ederim. Sizn kaç haftalıksınız ben artık mide yanmasından yatamıyorum vallahi 28 olduk 😢
DilekYasar Tanembebek5 az önce içtim gaviscon ama midem cayır cayır yanıyor bende 28 haftalığım. Yemek borusu mide ateş gibi şuan 🤦
cahillesohbetikestim Tanembebek5 37 oluyoruz bu gece. Benim iki gebeliğim de gavisconla geçti. Hep yanmam var. Bu biraz rahatlatıyor. Biraz da sakız çiğnemek ve soda içmek rahatlatıyor.
Tanembebek5 DilekYasar yine gün içinde soda vs ile geçiriyorum kuzum ama gece olunca o alev topu sönmüyor uyku falan kalmadı 🤦🏻♀️
Defnesa Bu önceden kutusuz sadece pembe şişede satılıyordu o halı çok daha etkiliydi son uretilenler böyle olmuş ama yinede normal gaviscon dan bin kat etkili benim herşeyim 😂
Tanembebek5 Zehrasimralina aynen kuzum ben de onu kullanıyordum ilk defa bunu kullanıcam. İnşallah faydası olur 😥
Mtoksz Tanembebek5 buna daha etkili dediler iki türlüsünü de kullandım bence aynı etkiyi yaptı kısa vadede rahatlatıyor o kadar büyük bi beklentin olmasın ikisi de aynı