Smea Hanımlar merhabalar 11 haftalık hamileyim bugün bayılacak derecede tansiyonum düştü gebelikte tansiyon düşmesi tehlikeli mi hiç bı bilgim yok yada böyle durumlarda ne yapmam lazım başına gelenler beni bilgilendirirmisiniz bebeğe Bir zararı olur mu
Cancan2 Smea düşük tansiyon için doktorum daha sağlıklı olursunuz sende bebeğinde demişti yükselmesi riskliymiş benim en yüksek 10/7 çıkıyor
Nazli_0202 Smea ben düşük tansiyon zararlı değil ama yüksek tansiyon zararlı diye biliyorum bebeğe kan gitmiyormuş
Nurse2018 Smea canım benim de çok düşük 8-5 / 9-6 çıkıyor genelde zaten aşırı halsizlik var düşük tansiyondan ama yükselmediği sürece sorun yok asıl yüksek tansiyon tehlikeli bol su tüketmeye çalış o bi tık yükseltiyor zaten hastanede de biz tansiyonu düşük olanlara boş serum takarız
bebeklerimveben_ Düşükten değil yüksekten kork hamilelikte genelde tansiyon düşer hele de ilk haftalar sa
GirlGossipgirl Hamileliğin başlarında benimde tansiyonum çok düşüktü. 7/3 6/3 bile oluyordu sabahları. Nornal tansiyonumda 9/6 falan korkma düşük tansiyonlu olmak daha iyi hamilelikte. Tuzlu ayran iç hurma ye düzene giriyor