nur34_ Happymom19 adetli degilsn ozaman kiz kimisinin yerlesme kanamasi yogun olabiliyor ablam mesela adet oldugunu sandi sonra hamileligi ogrendi bn kan degil kahverengi leke bile gormedim degisiyor insandan insana bn ustune gorme olayina inanmıyorum
Happymom19 nur34_ canım yerleşme kanamasında pıhtı olmuyormuş diye okumuştum ama ben eşim gelince kan vermeye gideceğim bakalım
Allahkahretmesin1 Happymom19 bence bir kan verin en net o şekilde öğrenirsiniz ama regle yakın zamanlarda hormonlar değiştiği için kaset testte yanılma olabiliyor diye okumuştum bir yerde
Happymom19 Allahkahretmesin1 hem adetim geciktiğinde hem adetken yaptım ikiside aynı silik çizgi bende anlamadım gerçekten
Gul12345 Happymom19 kan ver bence canm bnm de düzenli 3 ay döneminde kanamam oldu hap vermişti bebekle alakalı olmayan kesenin etrafında oluşan kanamaydi Bi kan ver içinde rahat etsin
Miray1804 Happymom19 kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz oda normal adet kanaması gibi hemen hemen 2 defa geçirdiğim için tecrübeliyim
Rabissssscee Happymom19 annem bana gebeyken 3 ay adet olmuş öğrendiğinde ben 3 aylıkmışım 🥲 kimyasalda olabilir rabbim gönlünüze göre versin en garantisi kan verip takipte kalmak olur ♥️