_mmmmellek bu_partideyalnizsin fota at pozisyona göre bakak diyek becım böyle ne bilelim normal ki değil mi diye
bu_partideyalnizsin onehappymoom algılarınız mi kapalı??? ben bakmısim yorumumu yapıp soruyu sormuşum sizin de cevap verip vermemeniz size kalmış ultrason fotoğrafı korkunç mu diye sormamisim ki size vahiyle insin
Kalbiimde2can Ne alaka? Fotoyla ilgili bi soru ama ortada Foto yok simdi neye göre bi yorum yapalim biz anlamadim
bu_partideyalnizsin Sumyduman teşekkür ederim beni tek anlayipta yorum yapan sizsiniz ultrason fotoğrafı görmek istemişler ben soruyu sorarken korkunç mu diye sorsam tamm ama değil
1Gozde1Yusuf- bu_partideyalnizsin hem soru sorup hem insanlari bide döv istersen? Foto deyince millet de foto attin veya atican sanmis ne var bunda dover gibi cevap veriyosun
onehappymoom bu_partideyalnizsin bu konuyu bitek ben söyleyip yorum yapmadığıma göre algısı kapalı olan kişi kendini belli ediyor diye düşünüyorum. Sorduğunuz soruyu bir daha okumanızı tavsiye ederim beyin merceginizden geçmemiş sanırım.
bu_partideyalnizsin 1Gozde1Yusuf- döver gibi değil siz dalga geçer gibisiniz size ultrason fotoğrafı nasıl diye mi sordum??? Burda duyarda kasmayın lütfen kemdimi anlatabildigimi düşünüyorum ama anlayamamakta israrcisiniz. nwyse
bu_partideyalnizsin karanmom ultrason fotoğrafını anlayın diye sormadim sorsam fotoğrafı da yuklerdim dimi?
1Gozde1Yusuf- bu_partideyalnizsin kimseye duyar kastigim yok insan gibi sana yorum yapiliyosa dogru duzgun cvp ver sende alginiz kapali mi ne demek ? Sen yanlis anlatmadin yorum yazanlar yanlis anladi zaten tamam sensin✋
karanmom bu_partideyalnizsin ultrasonla ilgili soru soruyorsun 😂resim yok insanlar nasıl anlasın neye gore sana cevap yazsın
bu_partideyalnizsin onehappymoom doğrudur peki tartışmiycam ben kendimi ifade edemedim ya da siz farklı anladınız olabilir
ikikedi-birbebek bu_partideyalnizsin Tabiki öyle çıkması normal 😂 bizimkininde burnu büyük çıkıyor her seferinde gülüyoruz 😂😂🙈 babasının burnuda buyukte 😂 oğluşum günden güne burnu büyüyor falan diye gülüyoruz 😂😂