Cans50 Merhaba hanımlar.25 haftalık hamileyim ve usg kontrollerinde 5.7 ve 3.8 cm lik miyomlar tespit edildi.Dr um bebek için tehlikeli olmadığını ama normal doğuma engel olduğunu söyledi.Ben de sezeryandan çok korkuyorum normal doğum yapmak istiyorum tabi herşey yolunda okursa ama bu miyomlar kafama çok takılıyor.Bu durumda olup da erke doğum yapan ya da normal doğum yapan var mı?Birde erken doğuma sebep olabilir dedi de.
Obirx Cans50 bana doktorum 10 cm den büyük olursa sezeryan olacak dedi 4 cm lik myom um 20 haftada 7,5 cm oldu sanırım ben sezeryan ile dogum yapacagım 😞
Cans50 Obirx off yaaa neden büyüyorlar ki neden oluşmuşlar anlamıyorum normal doğum çok istiyordum yaa
Obirx Cans50 fazla tuz tüketmek besliyormus gec öğrendim bunu ben birde benimki rahmin önündeymiş normal dogumu engeller dedi 😞 hayırlısı bakalım
deletedmom6295 Cans50 artan östrojen seviyesiyle ilgili bir durum. miyomla normal doğum yapan arkadaşım var önemli olan boyundan çok yeridir. rahim ağzına yakın büyürse normal doğum mümkün olmuyor