Yoana femme eşim başka bir doktordan randevu almış Beşiktaş’ta onu iptal edecem galiba Halil Aslana gitmeye düşünüyorum beni takip eden doktorum onu tavsiye etti İnşallah işini güzel yapan biridir
femme Yoana ben hiç doktoru araştırmadim ama perinatoloji doktoru olduğu yazıyor kağıtta iyidir herhalde diye düşünüyorum
TugSozTan Biz zeki Şahinoğlu gittik cadde de kliniği inanılmaz güzel geçti 1 saat sürdü 1300 TL verdik kesinlikle tavsiye ederim inanılmaz profesyonel bir doktor
Zerlll Nidaylmz bende ina alacaktım randevusu 3 hafta dolu diye Kadıköy zeki beye randevu aldım bir kaç arkadaşım gitti çok memnun kaldılar ki doktorum da sadece ikisini önermişti tuzlar da Eray bey 1500 detaylı ya dedi. Kadıköy’de ki zeki bey 1400 dedi.
Nidaylmz Zerlll evet 1450 TL verdim bende ama gerçekten o kadar memnun kaldım ki Erzincan’dan geldim Eray hocaya gittim detaylıya. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
keremalya1724 Yoana Fehmi Yazıcıoğluna gittim ilk gebeligimde Çarşamba günü ikinci bebeğim için gidicem inşallah Kağıthane papirus plazada ücreti 1200 TL şiddetle tavsiye ederim çok iyidir 👍
Hilalmvc Kızlar sizin ücretler gayet makul. Benim hastanem de perinatoloji uzmanı var 2bin üzerinde fiyatı.
melisaugtr Yoana ben de gültepe avicenna Hastanesi’nde takipliyim fakat detaylı ultrasonu kağıthanede dr Fehmi Yazıcıoğlu na yaptırdım çokta memnun kaldım. Sanırım günce fiyat 1300 civarıdır ben 1 ay önce yaptırdım.. Bu doktoru da burda başlık açarak bulmuştum😊
Sedosh Şişlide kliniği Aytül çorbacıoğlu kendisi prof doktor çok tatlı bir kadın ve makineleri çok iyi renkli görüntülüleri bebeğin o kadar net güzel cıktı ki kendisi de çok iyi bir doktor 1200 tl verdim canım geçen ay