ArzuTan Iyi günler kizlar ilk gebeliğim bebek ağız mendilini neyle yaptınız kumasi neydi yada nerden aldınız
essyagiz ArzuTan Mermerşahi bezden yapılır canım bebek ağız mendili. Ben üzerine kanaviçe işledim, kenarlarınada oya yaptırdım çok şirin oldular ☺️
goncc ArzuTan bizde beyaz yazma kumaşından kesilip yapılır. Metreyle kestirip birazını ağız bezi, birazını popiş silme bezi, birazını banyoda kullanmalık diye parça parça ayrılır. Aynı mantıkla müslin bez de kestirebilirsiniz.
Gamzeli21 Bende hazır aldım yıkayıp utuledim ama ilk çocuğumda beyaz tülbentten 4 kat kesip etrafını tığla oyalamistim
ArzuTan essyagiz bende kanaviçe yapmak istiyorum birde ilk gebeliğim olduğu için çok bilgisizim canım 🙈
eaciftci ArzuTan toptancilarda var canım. Bursa kumaş pazarına da bakabilirsin. Ben ankarada yaşıyorum ulustan aldım samanpazarindan metresi 20 tl.idi her çeşit vardi
KlncA ArzuTan ben ilk gittiğim manifaturacıda buldum Canım çift en metresi 25 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam
essyagiz ArzuTan Bende ilk hevesle başladım hiçte yapmadığım şey kanaviçe ama becerebildim🙈 ikinci bebişimde yapar mıyım bilemedim🤗
YagizAsyaMom ArzuTan e bebekten penye gibi aldım 6 lı birde yarım metre Müslim bez kestirdim kenarlarını anneme oyalattım🙆♀️
Zeynozeyyo ArzuTan Hazır paketlerde satılıyor canım o kadar yumuşak ki ebebekte de var normal mağazalarda da var onlu paket şeklinde satılıyor Hatta fazla al ben biraz fazla aldım uykudan uyandığımda sırtına bile koyabilirim tabii ki müslinde aldım sırt bezi onu da civilden aldım Lcw dede var