Nurse2018 Yagmurgvn ben limonu dilimleyip tuzlayıp yiyorum bak canım çekti yine 😅 ilk gebeliğimde de limon yiyordum kızım oldu bunda daha bilmiyoruz cinsiyeti 😊
Beigebaby Ben ilk 4-5 ay sürekli mandalina portakal yiyordum sabahları uyanınca bile acayip canım istiyordu , son 2 aydırda tatlı çekiyor canım sürekli 😂
Medine05yasar alyakaram kız hiç alakası yok inanki tam tersi kızımda tatlı yedim şimdi 17 haftalık hamileyim hiç tatlı yediğimi bilmiyorum sürekli tuzlu ve ekşiden gittik tatlı yada çikolata görünce midem bulanıyor ve cinsiyetimiz erkek
cf__ Yagmurgvn ilk haftalar sürekli limon yedim durdum normaldede çok severdim😂 ama sonra bulantı yapmaya başladı bende şu an 16. Haftadayım tekrar başladım zeytinin üstüne sıkıp yiyorum çok hoşuma gidiyor😂
Askeryarii Yagmurgvn canım çok limon yeme düşüğe sebep oluyor diye biliyorum vede acı o yüzden abartma yemeni🥰
Tbayram Yagmurgvn Bende hamileliğimin başında ayvanın üstüne limon sıkıp tuz döküp yiyordum ve çiğköfte 🤤🤭
fatiss Yagmurgvn ohh afiyet oldun limin bagisiklik artirir vucudunuzu ve bebeginizi enfeksiyona karsi direncli yaoar tansiyon dusmuyirsa devam 🤗
elifcicek_07 Antalyalıyım ve ömrüm boyunca turunç gil yemedim hele limondan nefret ederim ekşi hiç sevmem ama hamileyken ağzıma sıkmaya başladım 1 ayda 2 bidon turşu yedim 5 kiloluk elimde gezerdim bidonlarla