Kiwi12 Mimim merhaba ben 32haftalıkken gıttıgımde boyu söylemedi ama kılosunu soyledı 1900 bır hafta gerıde dedi şuan 34
Busel Mimim Ay ben en son tam 29+6da gittim 1700 grdı ayın 22sinde gidicem 34 +2 falan oluyoruz acaba kaç kg oldu ya😂
zeynepmom34 Mimim ay bende merak ediyorum şuan 32+3 üm en son 29. Haftada gittim 1500 dü tam kilosu 💙👼🏻🥹
yagizegemom Mimim ayy hemde ne heyecan içim kıpır kıpır valla 🥹 35+3 de 2800 dü pazartesi randevum canım bakalım kaç olmuş tosbik🐣
Kiwi12 Mimim özel düşüncem ama maddı durumdan dolayıda bır yandan acaba zorlamasam devlettrmı olsam dıyorum ama bı kaç sorunum var bebekte de öyle oyüzden bıraz özel ısteyısım bakalım sonumuz ne olacal
Mimim Busel bence artmıştır epey diye düşünüyorum az kalmış sizin de çok heyecanlı gerçekten sağlıkla gelsin🌺🎉🎉🎉
tazeanne_20 Busel 29+6 da gittiğimizde 1850 gr,43 cm demişti doktor. Baş ve karın çevresi 2 hafta önden gidiyor demişti. Perşembe 32+0 rapor almaya gideceğiz bakalım ne kadar olduk
Mimim tazeanne_20 evet benim de sizin gibi 😅 sağlıklı olsunlarda çok önemli değil gerisi ..sizin de 2500 e yaklaşmıştır tahminim 🎉🌺
tazeanne_20 Mimim amin inşallah sağ sağlim kucağımıza alabilelim. Ama sıkıntı doktorumuz,benim kilo almamı yasakladı
Mimim tazeanne_20 evet ona biraz dikkat etmemiz gerek tabi ama kilo almasak bile bebek alabilir yapılı olabilir genetik faktörler .. 🙏🏻