Bbsrrr 2.tüp bebek denememdi ilki 8.gun değerim 43 bugün 11.gun 70 çıktı yükselmedi moralim çok bozuk
beyzaburaksahin Bbsrrr en az 66% artması gerekiyor hesabıma göre 71-72 arası beta en az olması gerekiyor. Sen istersen 2 gün daha bekle ve yine bi baktır canım herzmana herşey olabilir hakkınızda hayırlısı olsun🤲🏻
myangelson Bbsrrr yani 48 saat sonra tekrarlanması gerekiyor ve en az %60di sanırım artış olması gerekiyor senin 3 gün arayla baya az artış olmuş ama olsun belki düzelir kötü düşünme 48 saat sonra tekrar kan ver belki düzelir umutsuzluğa kapılma 🌸
arirangg Bbsrrr Canım bilmiyorum ki çok arada kaldım. İnşallah sağlıklı ilerler. Allah sevinçli haber almanı nasip etsin
Armess_loya Bbsrrr bence beta artış gösterdi iki kat 86, en az %60 artış olmalı olmuşda moralinizi bozmayın aynı saat de testlere devam hayırlı olsun 🧿❤️
Armess_loya Bbsrrr iki gün sonra tekrar verin aynı saat ve aynı merkezde daha net yükseliş olursa anlaşılır 🌸
CAtLove İlk denememdi 3 gun embriyosu aa kalite 8 gun tutunma kanamasi yasadim 12 gun beta 91, 14 gun 140, 17 gun 38 18 gun 20 ile kimyasal gebelik oldu suan kafam cok karisik 8 tane daha 5 ve 3 gun embriyom var