Kiraz53 eğer bir sorun varsa erken den veya doğar doğmaz müdahale edilebilir, var denip çıkmazsa da şükür edilir ki ben bu durumu yaşadım ilk hamileliğim de bebeğimin kesesinde aminyotik bant vardı, bu herhangi bir yerine dolanırsa doğum kusurlu doğmasına sebep olabilir dediler, emin olmak için 2 farklı hastanede detayliya girdim, devlet hastanesi herhangi bir olası duruma karşı dogumumu Şehir hastanesinde yapmamı istedi, hatta sezaryenimi bile normal cerraha yaptirmadilar, profesör yaptı. Çok şükür herhangi bir zarar vermemişti, ama vermiş olsaydı veya başka bir müdahale gerekseydi, onun için tüm ortam hazırdı hemen müdahale de bulunulurdu. Peki hiç detaylıya gitmeseydin, normal hastanede çocuk cerrahı olmadığı bir saatte dogum yapsaydım acil müdahale gerekseydi veya bu durumu bilmedikleri için yanlış bir şey de bulunulsaydı işte o zaman kötü olurdu. En azından insan kendini her ihtimale hazırlıyor. Sizin tercihiniz yapmak istemiyorsan yapmazsın ama kimsenin aklını da bulandırma. İnşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız da Rabbim kimseye korktuğunu yasatmaz.