kardelennn1 Gizzgzz Bende de aynı şekilde yumurtlama dönemi vs . ilişkiye girdik düzenli olarak kasık ağrısı akıntım ve ilişkiye girmeye isteksizlik var başka bir uygulamaya göre bu ay içerisinde hamile kalma ihtimalim yok
Gizzgzz kardelennn1 ben sürekli adet sancısı gibi sancı çekmeye başladım. Bence ihtimal yok diye bişey yok çünkü evlendiğim gün hamile kaldım kimse inanmadı mümkün değil dedi ama oldu yani
Aysegoksall lmariel işteyken sabahları hafif hafif midem bulanıyordu tabi o zaman sigara kullanıyordum o yapıyor diye düşünmüştüm ama hamileymişim bir de adetim 2 gün gecikti hemen test yapmıştım belirtim olmadı denilecek kadar azdı yani
zeynepmom34 lmariel canım ben aşırı uyuyordum yaz günüydü agustos sonlarında hep uyup terliyordum bide kötü koku vardı 3 eylülde hamile olduğumu öğrendım
tkgziremmy06 Bende kasik agrisi dışında hiçbir belirti yoktu zaten bekliyordum günüm iki gün geçer geçmez test yaptım ❤️
Yagmurr8 lmariel göğüslerim baya hassaslaştı ve bel ağrısı batmalar oluyordu bu şekilde fark ettim adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptın pozitif çıktı sonra kan testi felan yaptırdım öyle devam etti
Pank lmariel İki gebeligimide canim asiri kalorili seyler cektiginde anlamistim ozellikle hamur isi tarzi ve serbetli tatlilar
Matmazelbebi lmariel Ben iki haftalıkken hemen bildim. Kasıklarım da ağrı başladı ve ağrıdan 2 gün sonra adetim gelecekti hemen kesildi😂
Tugbavepamuguuu lmariel daha bir hafta önce öğrendim hamileliğimi ☺️ benim kasık ağrılarım batmalarım aşırı çoktu sanki regl olucak gibiydim hatta öyle sanıyordum ama hamileymişim😍
Nazugrak16 lmariel adetim gecikti asla geç olmazdım erken olurdum çalışırken resmen uyuyordum mide bulantısı bunlar eşimden yana hiç zorluk cekmedik dikkatli ve düzenli olarak ve isteyerek hep ilişkimiz oldu
Ncn Ben de çok sık idrara çıkma vardı ama bu yüzden suphelenmedim bir gece uyku tutmadı içime doğdu diyebilirim reglime 2 gün vardı gece test yaptım 2. silik çizgi çıktı beklemiyordum süpriz oldu 🥰
Fuyy93 Adet zamanıma 1-2 gün kala göğüslerde çok sızlama ve dolgunluk vardı hiç olmadığı kadar uyurken bile pozisyon alırken canım acıyıp uyanıyordum suan 7+1 deyim hala yatarken sızlama oluyor
Ggizemdkgg cansualtikulac ertesi gün. Zaten bebek rahme tutunduktan sonra betahcg hormonu idrarla salgılanmaya başlıyor. İdrarla salgılanmaya başladıktan sonra evde yapılan gebelik testlerinde çıkıyor. Ben test yapmıştım pozitif çıkmıştı ertesi gün hastaneye gidince 600 küsür değerle kanda çıkmıştı. Ki ilk kanda çıkar sonra idrar.
lmariel Ggizemdkgg bir kaç saat önce adet oldum hayırlısı böyleymiş demek ki sadece 5 aydır deniyoruz daha vaktimiz çok inşallah rabbim ömür sağlık versin olur elbet 😊💕