Sefanur_00 Asil_tek canım aynı şeyi ben yaşadım dün kürtaj oldum dualarım seninle rabbim inşallah o güzel kalp atışlarını duyurmayı nasip etsin bir sonraki gidişinizde. 🤲🏻🤲🏻
Asil_tek Sefanur_00 çok geçmiş olsun kuzum çok üzgünüm adına inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde Bebek sahibi olmanı nasip etsin 🌸💜
Asil_tek Nurdrmz_24 Kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz iyi doktor bulmak çok zor bulana kadar bu şekilde stres içinde kalmak zorunda kalıyoruz 😔
Asil_tek mickey Bir bebeğimin bile gelişimi durduğunu söyledi ikiz olacağı aklımın ucundan bile geçmedi kanımı dün geç verdim pazartesiye kaldı canım doktor sonucumu yorumlayamadı henüz 😔
SusamBebeginAnnesi Asil_tek 7 hafta 5 gündü duymadık. Kese oluşmuş, içinde nokta kadar bebek görünüyordu ama ses duyamadık. Vajinal baktı öyle duyduk sesini. 32 haftalık olduk şimdi, üzmeyin kendinizi, inşallah bir sıkıntı yoktur. 🤍
mother2 Asil_tek bence kalp atisi icin cok erkenci olmaya gerek yok kimi 8 hafta da duyuyor ilk oglumda 7+5 de duydum ikinci gebeligimde 6+1de her gebelik farkli olur
Asil_tek mother2 Aslında doktor bu kadar erken duyabileceğimizi kesin belirtmeseydi bende küçük olmasından dolayı duymadığımız düşüncesine odaklanmıştım erken olduğunu düşünüyordum yani
sevval04 Asil_tek benim doktorum 7 veya 8. Haftaya kadar duymayabiliriz endişelenme demişti bol bol dua edin umutsuzluğa kapılmayın 🥰
Asil_tek sevval04 çok sağol canım inşallah dediğin haftalarda duyacağım Allahım izniyle her biriniz çok moral oldunuz 🌸💜
Bedosss Dmlclk bende 9. Haftada duydum şimdi 12. Haftadayım ikili tarama testi yapılcak pazartesi ben 6. Haftada ogrendim ama kontrolde sadece kese vardı kalp atısından hiç bahsetmedi doktorum
Asil_tek Bedosss Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin canım. Allah’ın izniyle bende duyacağım inşallah 🌸çok moral oldunuz
Fik Kuzu ben 6 haftalıkken gitmiştim sadece kese göründü kan vermemi istedi 2 gün sonra değerine bakalım artıyor mu dedi verdim arttı Allah’a şükür 10 gün sonra gel bakalım yine dedi 7+2 haftalıkken yine gittim bebek ve kalp atışı yeni oluşmuş şekilde görüldü doktor geç döllenme olduğunu söyledi 6+2 imiş aslında bebeğim korkma beni de korkuttu boş gebelik mi kimyasal mı diye belki geç döllenmedir seninde hayırlı haberler alman ümidiyle 🤲
Asil_tek Fik Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bende duyacağım Allah’ın izniyle çok moral oldunuz🌸💜
cemreee__ Asil_tek ben beşinci hafta içinde keseyi gördüm 7. Hafta içindede kalp atışını duydum canım içini serin tut 7-8 haftalarda duyulabiliyor kalp atışı
Asil_tek cemreee__ inşallah canım bekliycem 2 hafta daha gitmiycem inşallah duyucam Allah’ın izniyle🌸
Burcu395 Asil_tek alttan vajinal bakıp bu tarz durumlarda 5+4 haftalıkken bıle kalp atışını varsa alttan duyulur ultrasonda karında bunun suphesıne dusunce vajinal baktımı sıze
Asil_tek Burcu395 Hayır bakmadı ona yönlendirmedi de sadece kan vermemi söyledi pazartesi sonucu İçin gidicem canım