Saglamcemile Medine05yasar mıdenızın altı dolumu bosmu acaba benimde belli degil cinsıyet dolu olunca kız boş olunca erkek dıyolarda 😍
Medine05yasar Saglamcemile hiç alakası yok desem inan 5 ci hamileliğim ve hep nerdeyse göbek şeklim aynı hiç takip etmedim karın şeklimi
Hamalp YLD_95 yaa ne güzel aslan anneleri olcaz 🤭 cinsiyetini öğrendiniz mi erkek dediler bana ama ayrıntılı da yine sorcam 😀
YLD_95 Hamalp benimde erkek 😊 doktorum 14+5 e kadar söylemedi tahmin bile yapmadı bilerek ama şu son iki kontrolde baya emin bir şekilde erkek diyor ki bende bariz görüyorum 😊
Hamalp YLD_95 masAllah ya bende gördüm de benimkini işte kız istediğim için dalga geçiyorum 😀 Allahim sağ salim sağlıkla tek avazda kavuştursun inşallah her bekleyeni
Yirmisekizaralik dilarabasciftci 16 haftalık 🥔 olduuk 🐣 Çarşamba günü inşallah cinsiyet öğreneceğiz.. kesin olarak biliyormuşcasina erkek hissediyorum ilk günden beri kız olursa büyük şok olur galiba 🤭 sağlıkla gelsinler tabiki hiç önemli değil kız erkek ☺️
Yirmisekizaralik Saglamcemile ben de aşırı merak ediyorum ☺️ ikili taramada da sormuştum söylemedi bende kesin olsun diye bekledim