Yeniannis_ Biz 29. Haftaya giriş yaptık Mide yanmalarım ve geceleri uyku problemim arttı başkada öyle göze batan bi durumum yok şuan çok şükür Sizde durumlar nasıl teyzeler🌸
55Ozge41 Yeniannis_ bizde 29+2 olduk 💙 benimde sol kalcamda ağrı oluyo çabuk yoruluyorum onun haricinde iyi gidiyo çok şükür
catandgirlmom Yeniannis_ ahh bizde bu gece 00.00 da 29 hafta olacağız aynı durum bizde de geçerli midem çok mutsuz sürekli yanıyor gibi bulanıyor gibi, 3. Trimester etkileri ile geldi resmen 🥲 cinsiyeti ne bebişin
karansmomm Yeniannis_ Bizde gece itibariyle 29.haftaya giriş yapacağız. Sırt ağrılarım çok oluyor ve mide yanması 🙁 Uyku problemim çok ya gece ağrıdan sürekli uyanıyorum
55Ozge41 Kardelenalya siz kaç haftalıksiniz bende bir yandan zaman geçsin istiyorum bı yandan istemiyorum bu günleri ozlicem çünkü aynı bedende olmak çok güzel
Baraninci_35 Bende 29 +2 oldum karnımda çok kaşınma var göğüslerde de kaşınma var sol ayağım fena halde kramp goriyor bende böyle
Yeniannis_ Baraninci_35 bende kaşınma yok çok şükür de mide yanması kaşıntıyla aynı gibi bişey sanırım geçmiyor
Yeniannis_ catandgirlmom erkek 💙 mide yanması cok kötü ya bide uyku pozisyonlarına alışmak bi ölüm gibi oldu 2 saatte bir uyanıyorum ne tarafa yatarsam o taraftan kalcam ağrıyor sanırım 3. Trimister zorluycak baya 🥲 Sizin cinsiyet nedir
catandgirlmom Yeniannis_ bizim minik kız hiç geçmiyor yanma ben anlamadım nadıl olcak böyle valla zorlayacak galiba son günler
Yeniannis_ karansmomm bende sıkıştırıyorum sanıyorum psikolojik sanırım sağa sola döndükçe psikolojim bozuluyo Uykudanda 2 saatte 1 defa uyanıyorum sinirlerim bozuluyor
Zmrt2208 Bugün 29.haftanın son günü uykusuz geceler ve mide yanması dışında bir sıkıntım yok şuanlık.