bebekveannesiii Deletedmom_110 afiyet olsun canım ay şu soğuk baklavayı bir türlü sevemedim🙂 sadece aşko kuşkolar seviyo galiba 😂😂😘
Deletedmom_110 bebekveannesiii teşekkür ederim canım 🤎 niye kız çok leziz bişey ben pek severim 😍🤣🤣bu arada soğuk baklava bulamamış ekler getirmiş 😂😂
bebekveannesiii Yazmelegi_ afiyet olsun canım ay ben onu ezogeline benzetiyorum hiç yapmadım, denemek istiyorum bi ara😊
Yazmelegi_ bebekveannesiii bende ilk tereddütte kaldım sonra yaptım ve en sevdiğim çorba oldu 😊🌸 sizede afiyet olsun ❤️
Deletedmom_116 Neyse konuya gelelim Oglusumdna rahatım yok Mutfagida temizledim batiramam geri Sobanın fiirnina patates yumurta oh miss 😂😋
bebekveannesiii Deletedmom_116 ayy patates olsa da yesek daha ne olsun içine ince ince soyulmuş soğan bide oohh miss
Minikmucizemmm26 bebekveannesiii benim kurusu favorim ben de kurutuyorum buzluğa atmasam da 😂 ikisinin yeri farklı tabi ki ama damak tadı işte 🙂
bebekveannesiii Minikmucizemmm26 Tabi canım renkler, zevkler tartışılmaz 😊ben de kurutulmuş patlıcan dolmasını çok severim
-_Esra_- bebekveannesiii köpek gibi çalışıyorum hemde köpekten farkım yok çalışırken flffşfşfş sağolsun evde ablamız var o yapıyor daha yeni girdim eve yazdığım yemeği yemek daha nasip olmadı ağzımın suyu aksın diye her gün soruyorum ablaya menüyü hjtfjhv