bebekveannesiii Merhaba kızlar 🌸 bugün ne yemek yapacaksınız? Haydi gelin de menülerinizi yazın. 😀 Benim menüm de; Zeytin yağlı sarma Tavuk tantuni Salata Kurabiye
Sacmalama_engiinn bebekveannesiii çok üşeniyorum aklıma da bişey gelmiyor eşim işten gelsin o yapsın yemeği dhdhgsjs
Deletedmom_85 Menüleri okuyup okuyup can çekişmeye karnımı acıktırmaya geldim şuanlık hiçbir fikrim yok 😁
bebekveannesiii Deletedmom_85 😂😂 hoşgeldin canım benim aman benim de bişey yapasim yoktu valla tantuni yapicaktim sadece sonra gećen gün sarma sarıp biraz buzluğa atmıştım onu da yapayım yanına dedim😂
bebekveannesiii Anneadaylari34 afiyet olsun canım sen bi tabak mercimek köftesi ver ben de sana sarma vereyim😂
2022bebeki bebekveannesiii Katmer ve Ispanaklı gözleme (biz çörek deriz) yapacakmış annem ben sofrada konuk oyuncu🤣
Pembesarelle2 bebekveannesiii Mercimek çorbası Ispanak yemeği Biraz da tavuk rondodan geçirdim kıyma yaptım , tavuk köftesi gibi bişey yaparım 😬
Bathy21 Kuru fasulye Arpa şehriyeli pirinç pilavı Cacık Turşu Vallahi yeterde artar bile herkese afiyet olsun. 🌸
bebekveannesiii Beigebaby Ay ben hiç sevmiyorum ya kfc yemeklerini daha doğrusu internette gördüm birinin tabağına ölü soslanmis fare denk gelmişti bir daha yemedim😂
nilayakinci bebekveannesiii ağrım var annem almaya geldi beni oda şimdi fırında tavuk pilav salata tarator yapacak 😂😂
bebekveannesiii Gizzgzz ay en güzeli valla ben çok severim ama eşim akşam yemekte yemekten başka bişey yemez😂