Eliffffylzzzzz Merhaba kızlar bi sorum olucak sağlık ocağında gebelik için kan verdim e nabızdan baktım genel tıppi muayane diyor gebelik çıkarmı onda anlamadım
myangelson Eliffffylzzzzz sonuçlar çıkınca tahliller kısmında olur bazı sağlık ocakları doktor onaylamayinca sisteme düşmüyor burası öyle doktor onaylamayinca düşmüyor bende bugün kan verdim gebelik değil ama normal rutin kan pazartesi öğleden sonra çıkacak
myangelson MelodyFairy bizim burada sabah da veriliyor öğleden sonra da 1 buçuk ve 2 buçuk arası kan verilebiliyormus
cansualtikulac Kuzum cuma günü verilen kanlar pazartesi sabah düşüyor benimde öyle olmuştu ama acillerde hastanelerde 2 saat içinde düşüyor
Gamze_cnky Ben sabah vermiştim akşam 5 gibi düşmüştü e nabıza. Gebelik için de beta sonucu yazar tahlilde
Gamze_cnky Eliffffylzzzzz siz gebelik şüphem var diye kan vermek istiyorum demiş miydiniz? Çünkü e nabızda gebelik kanı vermişsem sadece beta sonucu çıkıyo. Doktorun Ne alaka genel muayenene istemesi anlamadım
myangelson Gamze_cnky sisteme muayene diye düşmüştür sonuçta doktora muayene olmadan kan istenmiyor diye biliyorum burada bende de hep öyle oluyor sistemin açılması gerekiyor yani benim bildiğim 🤷🏻♀️
aysenuroztunc E nabızda tahlillerim kısmı var orda gözüküyor canım tahlil sonucun genel tıbbi muayene kayıt açtırdığın için gözükür ana sayfa kısmında sen tahlillerime bakıcaksın
Gamze_cnky E nabıza düşerse betadan zaten anlarsınız, beta yoksa da sonuçlardan da belki anlarsınız değerler alt üst olmuş oluyor bayağı çünkü.
Gamze_cnky myangelson aynen olabilir. Sisteme tıbbı muayene düşer ama sadece beta sonucu çıkar muhtemelen
myangelson Gamze_cnky aynen öyle büyük ihtimalle yanda işlemler kısmında beta hcg yazar sonuç çıkınca da sonuçlar gözükür sadece beta çıkınca o gözükür ya da hangi kanları istediyse onlar çıkar