Beyazeller Kızlar yatak odamda bebek için çok büyük yerim yok . Ayrı oda yapacağım,ilk zamanlar yanımda olması gerekiyor . Nasıl ürünler önerirsiniz yatak odasında bebeği yatırmak için ?Ya da siz nasıl ürünler tercih ettiniz ?
Yarenylmz Beyazeller ayrı oda yapcaksanız yatak odasına park beşik alabilirsiniz ben de araştırdım hen kullanışlı o bence
Beigebaby Beyazeller Benimde yatak odam büyük değil dolabım parçalı o yüzden bir kısmını çocuk odasına götürücem , onun yetinede park yatak aldım onu koyucam anne yanları var chicco’nun falan onlar daha küçük oluyor sanırım onlarada bakabilirsiniz . Ben uzun vadeli kullanmak için park yatak tercih ettim.
cf__ Beyazeller ben park yatak aldım benimde odamda yer yok makyaj aynamı kaldırıp yerine koyacam bir süre park yataklar ahşaplara göre daha az yer kaplıyormuş prego premium serisine baktım siz daha küçük boyutta olanlardanda alabilirsiniz
MadameHappy34 Beyazeller boyu ayarlana bildiği için bence 2 yaşa kadar kullanıla bilir. Ama site de 4-5 yaşa kadar uygundur yazıyor.
bsraa16 Beyazeller bende ayrı oda yapıyorum büyüyen beşiklerden aldım odasına . yatak odam küçük beşik sıgmaz çünkü onun yerine anne yanı bebek yatakları oluyor ondan alsam iş görür mü
Momsy410 Beyazeller ben anne yani aldim kucucuk zaten her yere sigar. Onun disinda diger esyalari kendi odasinda duruyor