bnc Kizlar 5+4 te dün kese göründu ilk randevumdu. 10 gün sonra tekrar gidicem. Kalp atışı duyulur mu? Ben iş yerine kalp atisini duyduğumda söylemeyi düşünüyorum. Siz ne zaman iş yerinize hamile olduğunuzu söylediniz? Nasıl tepki aldınız?
Buuuuuurcuuuuuuuuu bnc 6+0 da elimle hissettim kalp atışını aynı gün öğleden sonra doktora gittik orda da ilk kez duyduk kalp atışını Sessiz bi yerde dikkatlice bakarsan 3-4 güne kendi elinle hissedebilirsin canım
Patito__ bnc bnm isyerim yok ama olsaydi kalpten once solemezdim. Suan yakn kisilr blior anne ler kardesler. Cevreye oda yakin cevreye kalpten snra solrrm.etrafa yaymak 3 aydn snra die dusuncm o da soran olursa solerm
sedcak bnc bende kalp atışını duydugumda doktordan şu kadar haftalık hamile olduğuma dair raporu alıp işyerime bildirmiştim.
MadameHappy34 Buuuuuurcuuuuuuuuu :)) mercimek kadar bile olmayan bir bebişin kalp atışını nasıl hissettiniz acaba? İmkansız resmen 😅
Zeynepozcan bnc 6. Haftada “bence” imkansız çünkü daha kendini dışarıdan hissettirecek boyuta ulaşmış olmuyor 🤨🤷🏼♀️
bnc Zeynepozcan benim doktor vajinal ultrasona karşı galiba direk karından bakiyor, test falan da hiç yaptırmadı anlamadim ben 🤷🏼♀️
Zeynepozcan bnc rica et istersen bir dahaki muayene de ya da henüz bebek görünmediği için testleri yaptırmamış olabilir
bnc Kızlar aranızda çalışan var mı iş yerine söyleyen? Ben ne zaman soylemeliyim onu da kestiremiyorum
bnc Patito__ İş yerine 3 ay kadar bekleyip söyleyemem çok geç bir süre olur o yüzden kalp atışı diye düşündüm ben de ama bilemedim. Bir de çok anlayışsız bir yerde çalışıyorum ondan söylemek istiyorum. Dün mide bulantısı yüzünden rahatsızlandım doktorda 2 gün istirahat verdi. Ona rağmen iki gündür on kere aradılar rahatsız ettiler. Dedim belki hamileyim dersem biraz acirlar rahat bırakırlar. Çok stresli bir ortamdayim..
sedcak bnc benim mesleğimden dolayı hamileliğimde çalışabilmem mümkün değildi. Bildirdiğim andan itibaren şirketim tarafından idari izine çıkarıldım. Suan evdeyim.
Damla Buuuuuurcuuuuuuuuu imkansız bişey bu dediğiniz yanıltmayın insanları parmağınızdan felan kendi nabzınızı duyuyorsunuz siz 😏
dexter haftadayım daha yeni titreşim hissediyorum 6. haftada ne karından hissetmesi 😂 karından damar geçiyo onun atması o, ultrasonda bile 10. haftaya kadar duyulmadığı oluyo pes 😂