Pik3453 Kızlar geçen doktor muayenesi öncesine kadar bebeğim ultrasonda 2 hafta ileriden gidiyordu bu haftaki kontrolümde normal sata göre gününü takip ediyor yani 2 hafta gerilemiş mi oluyor gelişmemiş mi oluyor
Deletedmom_116 Pik3453 Sorun yok gununuyle uyum sağlamış bebeğiniz hiç stres yapmayın benim bebeğimde önde gidiyo ama Bizim doğum tarihimizi degistirdiler Gayet Normal bir durum yani Sata gire geriye düşmesine sorun olmaz
Pik3453 Haftamdayım. 18. Haftada gittiğimde 20 haftalıktı ultrasonda 20. Haftamda gittiğimde 22 olur diye düşünürken 20ye düşmüş 2 hafta ilerdendi şimdi tam zamanlı gidiyor
Kbramhmt Pik3453 benimde aynısı oldu anlamadım tam haftası olduğu için sorun oldugunu düşünmüyorum oyle olsa doktor söylerdi birde cihaz ve ölçüm yapan doktor da fark ediyormuş ölçümde
sedcak Pik3453 bu o kadar normalki.. hepimizde aynı şey oluyor. 9-10 gün ileri gidip sonraki kontrolde 5-6 gün geriye gidebiliyor. O yüzden en basından beri sadece adet tarihine göre hesaplayıp gününü öyle söylememiz gerek.