z2944 Merhaba hanımlar. Bu hastaneye muayeneye gidip memnun olan var mı acaba bir de hangi doktora gittiniz
Heyecanlianne5 z2944 ben sürekli oraya gidiyorum gül demirtas ve gamze erdeme gittim ikisi de iyiydi canım
bsrcap İstanbulda misafirken gittim. Keseyi orada gördüm, kalp atışını orada duydum ben memnun kalmıştım.
z2944 Heyecanlianne5 peki bu iki doktorun özel muayenehanesi var mı canım biliyor musun bende gamze erdemi iyi okudum yorumları ona alacağım
Heyecanlianne5 z2944 tam bilmiyorum açıkçası ama yoktur heralde gül hanımı baska bi özel hastaneden buraya gecti diye biliyorum
z2944 Heyecanlianne5 hımm anladım çok sağolun cuma için gamze hanıma randevu aldım sizin cinsiyet belli mi belliyse hangi haftada göründü, hastane yeni ya cihazlar da yenidir diye umuyorum
Heyecanlianne5 z2944 kiz ama cinsiyet vs özele gidiyodum orda detaylida ogrendim cihazlar icin ozeldeki iyi diyemiycem görüntü kalitesi iyi degil devlettede 16.haftadan sonra soyluyolar genelde
Heyecanlianne5 Heyecanlianne5 hastane yeni.olmasina ragmen ozeldeki gibi görüntü kalitesi iyi degil tabi ki neticede devlet hastanesi ama bebegin pozisyonu uygunsa o an 16.haftadan sonra genelde söylüyorlar orda da cinsiyeti
z2944 Heyecanlianne5 anladım çok teşekkür ederim 17 olacağız randevu aldığım güne hayırlısı olsun çok teşekkür ederim size🌸🌸
Heyecanlianne5 z2944 rica ederim canım cinsiyet belli oldugunda da yine detayli ultrason haftani bekle derim çünkü 16da bana gamze hanımın asistani erkek dedi ama detaylidan sonra kiz olduğunu öğrendim 😅
Heyecanlianne5 z2944 yani o an hangisi olursa beni o gun muayene ettiginde asistani vardi gamze hanım yoktu bi sonra ki gittiğimde gamze hanimda vardi ve kendisi de muayene etmisti
Sinemm123 Süleyman yalçında Detaylı ultrason yaptırıp memnun kalan var mı acaba görüntü kalitesi özellerden çok farklı mıdır?