Patito__ MadameHappy34 :))) bn kese icin 11 gun beklicm ins gozukurse o da kalp icinde 10 gun beklicm 1 aylikta hamile ciksam Geriye kaldi 230 gun o da gecer herlde :))
Yazgulu62 Patito__ pazartesı gunu canım test yaptım cıft cıktı sonra kan yaptım 865 cıktı dün hıc gelmedı kahve leke bugun bıraz oldu ınternette 5 6 gün sürüyo dıyo
Patito__ Yazgulu62 yani lekelenme genelde oluor ama devam ediorsa bnce gitmekde gayda var sonra eyhav demek kar etmez.
1072PINAR Patito__ Canım 1500 den sonra keseyi alltan muayene ile görebilir.Ultrasonla görmesi için iyi bir cihaz olması lazım,idrara sıkışık olmaman lazım,eski cihazlarda biraz zor oluyor.Goremezsen endişeye kapilma yani.
Patito__ 1072PINAR tamamdır sıkışık giderim tesekkr ederm ❤️ ogun 3000 lerde olck sansin yuksek ozmn cok sagolun
Dmlclk Patito__ canım bu kişiden kişiye değişiyor benim 5700 dü ve kese gorunmemisti düşün yani bende bi tuhaf olmuştum sedyeden elim boş kalkınca,5 gün sorna tekrar gel dedi gittim göründü çok şükür
1072PINAR Patito__ yok sıkışık gitmeyeceksin canım o zaman gaz oluyor göremiyor,tuvaletini yapıp git ☺️☺️
1072PINAR Patito__ yok sıkışık gitmeyeceksin canım o zaman gaz oluyor göremiyor,tuvaletini yapıp git ☺️☺️
Eceselo1759 MadameHappy34 bende 4796 değerle öğrendim doktora gitmem yaklaşık bir haftayı buldu 5.5 haftalıktım öğrendiğimde kese vardı bebek gözükmüyordu 2 hafta sonra gittiğimde hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik ama o 2 haftada aşırı kafama takmıştım
Patito__ Yazgulu62 gun deil cnm baktin bir gordun bidaha gorduysen gitcen yani dusuk tehlikesi olablr
Patito__ zeynepmom34 maasallah ii erken gozukmus bnde 3000 i hespladm ona gore randevu aldm bakalm ins gözükür ❤️
Patito__ zeynepmom34 aaaa bu kadar dusuk beta ile bukadsr haftalik olunuyomuymus ilginc. Gec dollenme filan deildindmi yani normal haftanizda gittiniz bu sekil?